DUŠANKA JE IMALA TEŽAK ŽIVOT, MUŽ JOJ JE POGINUO U RATU, SIN PROBLEMATIČAN: Nasrnula na komšije jer je mislila da joj rade o glavi
Foto: Kurir, Printscreen

Napad na dvojicu muškaraca na Bežanijskoj kosi

DUŠANKA JE IMALA TEŽAK ŽIVOT, MUŽ JOJ JE POGINUO U RATU, SIN PROBLEMATIČAN: Nasrnula na komšije jer je mislila da joj rade o glavi

Crna Hronika -

Du­šan­ka L. no­žem du­ga­č­kim 20 cen­ti­me­ta­ra na­sr­nu­la na sta­na­re zgra­de jer je mi­sli­la „da joj ra­de o gla­vi“

Dušanka L., nekadašnja učesnica šou-programa „Ja imam talenat“, u četvrtak uveče izbola je nožem i povredila svoje komšije N. K. i Mladena I. u zgradi na Bežanijskoj kosi.

Incident se dogodio u večernjim satima u zgradi u kojoj, kako komšije tvrde, živi već 20 godina. Prema nezvaničnim informacijama, Dušanka je bolesna, pa je nakon napada prevezena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Ubodi po rebrima

- Dušanka odavno misli da je komšija koji ima stan ispod nje N. K. nekako ugrožava i radi joj o glavi, što nije tačno. Čuli smo svađu i izašli da vidimo o čemu se radi. Dušanka je držala nož i nekoliko puta je izbola komšiju N. K. ispod ruke, po rebrima - pričaju stanari ove zgrade.

Kako navode, ona je upala u stan i kod komšije Mladena I. i njega posekla po licu.

Novi Beograd, Mladen
foto: Kurir

- On je ovde podstanar, a Dušanka ga je napala iz čista mira - kažu i dodaju da je Dušanka nakon incidenta pobegla u stan.

Incident

Polivala zgradu benzinom

Kako tvrde komšije, Dušanka je letos polila benzin po stepenicama i pretila da će zapaliti zgradu.

- Došli su vatrogasci, policija i lekarska ekipa. Nju su odveli, ali su je brzo pustili - kažu komšije.

- Zaključala se u stan dok smo mi zvali Hitnu pomoć i policiju. Komšije su zbrinuli lekari, a policija je razvalila vrata i odvela Dušanku u jednu ustanovu - navode komšije.

Kako kažu, komšinica ima težak život.

- Muž joj je poginuo u ratu, sin je problematičan. Ona je pre desetak godina učestvovala u šou-programu „Ja imam talenat“, ali se tamo nije proslavila. Žiri joj je davao znak da prestane sa izvođenjem pesme, ali ona nije odustajala - navode.

Dusanka L.
foto: Kurir

- Ona inače jako teško živi, sečena joj je i struja, komšije su joj pomagale i plaćale, a u stanu stanuje maltene ilegalno.

Upala u stan

Povređeni Mladen I. ispričao je da je komšinica pozvonila na njegova vrata.

- Samo sam video kako ruka kreće ka meni, a kada sam pogledao, shvatio sam da u rukama drži nož sa sečivom od 20 centimetara. Refleksno sam krenuo unazad, ona je krenula da me ubode. Ušla je u stan dopola, prvi zamah je bio kod stomaka, i tada me je promašila - ispričao je Mladen.

- Pokušavao sam da je izguram jednom rukom, a drugom sam se štitio. Osetio sam da me je zakačila i mislio sam da je pogodila vrat, aortu, da ću iskrvariti. Srećom, isekla me je po licu - rekao je Mladen i objasnio da je zajedno sa suprugom izgurao komšinicu, pa zvao policiju.

B. Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track