ŽENA (29) IZBODENA U DEČJEM DISPANZERU U LESKOVCU KRITIČNO Lekari davno nisu videli takve povrede, probijena joj i plućna maramica
Foto: Kurir/D.M.

jezivi napad na bivšu suprugu

ŽENA (29) IZBODENA U DEČJEM DISPANZERU U LESKOVCU KRITIČNO Lekari davno nisu videli takve povrede, probijena joj i plućna maramica

Crna Hronika -

Žena (29) iz Donje Lokošnice, koju je bivši suprug izbo više puta u čekaonici Dečjeg dispanzera u Leskovcu u kritičnom je stanju, kažu lekari koji se bore za njen život.

Direktor Opšte boilnice Leskovac Nebojša Dimitrijević kaže za Kurir da je majka još u Urgentnom centru, a da je primljena sa mnogo uboda.

“Lekari su se našli u čudu. Ona ima mnogo uboda po rukama, nogama, u predelu grudnog koša, probijena joj je plućna maramica. Ovako jezive povrede odavno nismo videli”, kaže Dimitrijević.

Majka je primljena sa obilnim krvarenjem, a ukoliko lekari uspeju da ga zaustave, ona će biti poslata na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Podsetimo, muškarac je izbo ženu usred Dečjeg dispanzera jutros nešto pre devet sati u Leskovcu, a kako saznajemo, reč je o bivšim supružnicima.

(Kurir.rs/D.M.)

Bonus video:

01:44

MEDICINSKU SESTRU IZ ŠAPCA PACIJENT ZAKLAO ! DR KORUGIĆ: 82 odsto kolega doživi nasilje na poslu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja