POLICIJA MI UPALA U KUĆU USRED NOĆI! Oglasila se supruga osumnjičenog za ubistvo kod Kruševca: NIJE DOLAZIO KUĆI POSLE ZLOČINA
Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva, Dragan Ilić

UŽAS

POLICIJA MI UPALA U KUĆU USRED NOĆI! Oglasila se supruga osumnjičenog za ubistvo kod Kruševca: NIJE DOLAZIO KUĆI POSLE ZLOČINA

Crna Hronika -

Slaviša P. (45) iz Kaonika kod Kruševca osumnjičen je da je u petak uveče ubio Radislava Aksentijevića (55) iz istog sela, pošto su se našli da "konačno reše neraščišćene račune".

Inače, osumnjičeni je u bekstvu i za njim policija traga, a meštani Kaonika su za Kurir ispričali šta je prethodilo krvavom obračunu. Slavišina supruga Jelena kaže za Kurir da se on posle zločina nije dolazio kući.

jelena, supruga osumnjičenog
jelena, supruga osumnjičenogfoto: Dragan Ilić

- U toku noći kod nas je upala policija i tražili su mog muža. Nisu mi rekli zbog čega su došli, ali sam čula šta se dogodilo - objašnjava Jelena za Kurir.

Ubijeni Aksentijević bio je poštovan u selu, svi su ga voleli i cenili. Ranije je živeo u Francuskoj, govorio je više jezika, a poslednjih godina se bavio poljoprivrednim mašinama.

Njegova ćerka Nevena za naš list kaže da je dobio najviše glasova na izborima za predsednika mesne zajednice.

- Pomagao je fudbalskom klubu Kaonik, davao novac za uređenje puta, pomogao je i vrtić - priča Nevena.

Kruševac
foto: Dragan Ilić

Njih dvojica, prema rečima žitelja ovog sela sreli su se tri sata pre nesreće i posvađala se zbog duga za kompresor.

- Sporno je bilo to što je, navodno, Slaviša dao Radislavu neispravni kompresor, a ovaj je valjda posle tražio da mu vrati pare - pričaju meštani i dodaju da su i osumnjičeni i ubijeni radili s poljoprivrednim mašinama, koje su uvozili iz Francuske.

(Kurir.rs / Dragan Ilić)

bonus video:

04:00

JEZIVI DETALJI POŽARA U OBRENOVCU: Žena otišla u ambulantu, pa prešla u apoteku, nikad se nije vratila kući NESTALA I PRODAVAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track