Najnovije vesti

ROĐAK BESKUĆNIKA KOJI SE SMRZAO NA KLUPI U BG OTKRIO SVE O NJEGOVOM ŽIVOTU: Pre 14 godina preživeo je horor! Nisam ga prepoznao
Foto: Dado Đilas

legao na klupu i više se nije probudio

ROĐAK BESKUĆNIKA KOJI SE SMRZAO NA KLUPI U BG OTKRIO SVE O NJEGOVOM ŽIVOTU: Pre 14 godina preživeo je horor! Nisam ga prepoznao

Crna Hronika
10:25h

U parku kod Narodne skupštine u Beogradu juče ujutru je pronađeno telo Jovice Pisarevića (43), iz Perleza kod Zrenjanina.

Jovica je duže vreme bio bolestan, a pretpostavlja se da je u subotu kasno uveče legao na klupu i više se nije probudio, piše Objektiv. Jovica je do šeste godine živeo s babom i dedom u Bosni i Hercegovini, odakle su njegovi roditelji i sestra izbegli u Perlez, selo kod Zrenjanina.

– Od dolaska u Srbiju pokazivao je nezadovoljstvo što više nije u Bosni. Bio je problematičan još od detinjstva. U osnovnoj školi je pravio probleme, pa su ga izbacili, a onda je počeo i da krade po selu. Porodica se nadala da će ga vojni rok smiriti, ali posle nekoliko dana provedenih u vojsci je pobegao i nikada je nije ni odslužio – navodi jedan od rođaka porodice.

Sagovornik lista dodaje da je Jovica sam birao da živi kao prosjak u Beogradu.

– Kući je dolazio svega nekoliko puta za poslednjih dvadesetak godina. Roditelje je zvao s vremena na vreme uglavnom tražeći pomoć i novac ili obaveštavajući ih da je u zatvoru ili bolnici. Izabrao je loš put u životu. Koristio je i narkotike, neprestano konzumirao alkohol, a više puta je bio i u zatvoru – navodi rođak porodice Pisarević.

Kaže da je Jovicu poslednji put video pre sedam godina.

– Nisam ga prepoznao. Bio se izobličio, što od zatvora, što od alkohola i droge. Jezivo je izgledao. Da sam ga na ulici video, ne bih ga prepoznao – zaključuje naš sagovornik.

Jovica Pisarević isprebijan je u maju 2007. godine u Pionirskom parku. Prolaznici su tada ispričali da ga je napadač šutirao u leđa i glavu dok ga nije onesvestio, a Pisarević je došao svesti tek po intervenciji Hitne pomoći. Tom prilikom je jaukao žaleći se na bolove u celom telu, a na glavi je imao rasekotinu, koju je najverovatnije zadobio usled udarca glavom o beton.

Stanari okolnih zgrada tada su za medije ispričali da im je Pisarević poznat odranije, uglavnom po problemima koje je pravio sa svojim “kompanjonima”, sa kojima je, kako kažu, svako veče ispijao alkohol u Pionirskom parku.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja