PORODICA IZ SUTJESKE ZAVIJENA U CRNO: Nesreća ne dolazi sama, pre Dejvida (30) stradao otac pokušavajući da spasi život kolegi
Foto: Privatna Arhiva

tragedija za tragedijom

PORODICA IZ SUTJESKE ZAVIJENA U CRNO: Nesreća ne dolazi sama, pre Dejvida (30) stradao otac pokušavajući da spasi život kolegi

Crna Hronika -

Dejvid N. (30) iz banatskog sela Sutjeska preminuo je juče nakon što je sanitetskim kolima iz porodične kuće prebačen u zrenjaninsku bolnicu.

U besvesnom stanju, sina je u kupatilu pronašla majka Lavinjika. Pozvala je Hitnu službu, ali je smrt bila brža od lekara. Bezuspešni su, na žalost, bili svi pokušaji da ga reanimiraju, pa su u zrenjaninskoj bolnici samo mogli da konstatuju smrt.

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo šta je dovelo do Dejvidove smrti.

U selu Sutjeska muk i neverica nakon porodične tragedije koja se dogodila u nedelju kasno popodne.

"Dejvid je radio kao vozač kamiona, a kobnog popodneva majci je bilo sumnjivo što se dugo zadržao u kupatilu. Velika je ovo tragedija", kaže jedan komšija.

On dodaje da je Dejvidov godinu dana mlađi brat Dario nedavno je otišao u Kanadu.

"Nije ovo jedina porodična tragedija koja ih je zadesila. Njihov otac Tito prošlog oktobra je stradao na ribnjaku Sveti Nikola, u obližnjem selu Neuzina. Želeći da spase kolegu koji je doživeo infarkt, nesrećni čovek se udavio", prisetile su se komšije.

Iako je nesrećni čovek, prema tadašnjih tvrdnjama njegovih najmilijih, znao da pliva, ipak je nastradao. Inače, stradali Tito je ime dobio po maršalu SFR Jugoslavije Josipu Brozu.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track