SLAVIŠA JE OKORELI KRIMINALAC! I NA MENE JE PUCAO, DILUJE DROGU I ORUŽJE: Ujak sve najgore o osumnjičenom za ubistvo u Kaoniku
Foto: Dragan Ilić, Privatna Arhiva

brzo uhapšen

SLAVIŠA JE OKORELI KRIMINALAC! I NA MENE JE PUCAO, DILUJE DROGU I ORUŽJE: Ujak sve najgore o osumnjičenom za ubistvo u Kaoniku

Crna Hronika -

Kruševačka policija usepla je brzom i efikasnom akcijom da uđe u trag Slaviši P. (45) iz sela Kaonik za koga se osnovano sumnja da je u noći između petka i subote pucao na komšiju Radislava Aksentijevića i smrtno ga ranio.

Prilikom hapšenja osumnjičenog, policija je pronašla pištolj iz kojeg je ispalio tri metka na poznanika Aksentijevića. Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kruševcu uz krivičnu prijavu za ubistvo.

pištolj
foto: Kurir/D.D.I.

"Bio sam u pravu kada sam tvrdio da se ubica krije negde kod jataka u okolni i da nije pobegao na Kosovo i Metohiju, kako se pričalo. On je samo kupovao vreme kod svojih kompanjona koje je zadužio parama da mu pomgnu da zločin prikaže kao samoodbranu", kaže Tomiša Milošević, ujak osumnjičenog za ubistvo.

Tomiša je svog sestrića okarakterisao kao okorelog kriminalca koji je i na njega pucao, pretukao mu tasta, a u celom kraju je poznat kao siledžija i trgovac drogom i oružjem. Slaviša P. osuđivan je zbog navedenih krivičnih dela.

Ubistvo Aksentijevića se dogodilo 3. decembra u večernjim satima na izlazu iz Kaonika gde je Slaviša zakazao dvoboj sa svojim bivšim partnerom Radislavom. Namera im je bila da oružjem izravnaju finansijske račune.

Uprkos ubeđivanju prijatelja da to ne prihvati, Radislav je naoružan puškom otišao na dogovoreno mesto, gde ga je Slaviša sa tri hica ustrelio u trbuh, a potom pobegao.

Kurir.rs/D.D.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track