PRVE SLIKE TEŠKE NESREĆE KOD INĐIJE, DVOJE MRTVIH: Smrskani automobili u kanalu, vatrogasci sekli zgužvani lim da izvuku tela FOTO
Foto: MUP

teška saobraćajna nesreća

PRVE SLIKE TEŠKE NESREĆE KOD INĐIJE, DVOJE MRTVIH: Smrskani automobili u kanalu, vatrogasci sekli zgužvani lim da izvuku tela FOTO

Crna Hronika -

Nesreća se dogodila na starom putu Inđija - Novi Sad, na izlazu za Inđiju, i na tom potezu saobraćaj je potpuno obustavljen pa se apeluje na vozače da tim putem ne kreću

BEOGRAD/INĐIJA - Jeziva saobraćajna nesreća desila se jutros kod Inđije, a u noj, prema prvim i nezvaničnim informacijama, ima dvoje poginulih i dvoje teško povređenih.

Hitne službe i vatrogasci-spasioci su na mestu nesreće i seku lim automobila kako bi izvukli tela nastradalih. Dvoje teško povređenih prebačeni su u bolnicu, javio je TV Pink.

Troje povređenih dovezeno u Urgentni centar KCV

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primlјеna su tri pacijenta koje je dovezla hitna pomoć iz Inđije. Muškarac K. P. (52), primljen je s teškim telesnim povredama u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Prema saznanjima Kurir televizije, pacijent R. B. (39) godište primljen je sa kontuzionim povredama abdomena i grudnog koša. Pacijent Č. S. (62) je dovezen s kontuzionim povredama grudnog koša. Svi pacijenti su posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, hemodinamski stabilni i nalaze se u Urgentnom centru na dalјem lečenju. A. Plavšić

Nesreća se dogodila na starom putu Inđija - Novi Sad, na izlazu za Inđiju, i na tom potezu saobraćaj je potpuno obustavljen pa se apeluje na vozače da tim putem ne kreću.

Kako se vidi na prvim slikama s mesta nesreće, dva automobila su sletela s puta u kanal, a jedan je potpuno smrskan.

Još dva automobila su slupana na putu. Uzrok nesreće zasad nije poznat.

RTS navodi da su na putu od Inđije ka Beškoj, jutros oko pola 7, u nesreći učestvovala četiri putnička vozila. Povređeni su prevezeni u Klinički centar u Novom Sadu.

AMSS: Otežani uslovi saobraćaja, kamioni na Batrovcima čekaju pet sati

Na putevima Srbije vozače danas očekuju zimski uslovi vožnje, u nižim predelima mestimično vlažni i klizavi kolovozi, a na putevima u planinskim područjima ima ugaženog snega na kolovozu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).U Vojvodini je pored kanala i reka moguća magla koje može biti i u kotlinama centralne južne i jugoistočne Srbije, javlja Beta.

Na ovim mestima opasnost predstavlja i poledica jer su i temperature na tim deonicama za koji stepen niže. Neprohodan je put Odvraćenica - Preko Brdo, a na brojnim planinskim putevima uvedene su zabrane za šlepere i kamione s prikolicom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a nema ih ni na putničkim terminalima graničnih prelaza. Kamioni na graničnim prelazima na izlazu iz zemlje čekaju na Batrovcima pet sati, na prelazu Šid dva sata, na prelazu Gradina sat i po, dok na ostalim graničnim prelazima za ova vozila nema dužih zadržavanja.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" navode da je zbog udesa saobraćaj obustavljen i preusmeren preko na putu pored autleta.

Kurir.rs/Instagram 192.rs/TV Pink/RTS

Bonus video:

00:28

NEUTEŠNA MAJKA GRLI SLIKU SINA JEDINCA POGINULOG U NEMAČKOJ: Zla sudbina Aleksinčane uvela u isti auto, svi poginuli na mestu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track