GORAN DŽONIĆ PREBAČEN U BEOGRAD: Otkrivena imena još dva nova svedoka koji će dati iskaz 23. decembra
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

poslednja informacija

GORAN DŽONIĆ PREBAČEN U BEOGRAD: Otkrivena imena još dva nova svedoka koji će dati iskaz 23. decembra

Crna Hronika -

Goran Džonić, osumnjičen da je ubio tročlanu porodicu Đokić, prebačen je u Beograd na psihijatrijsko lečenje, saznaje Kurir.

- Mi kao odbrana možemo da zaključimo da se istraga privodi kraju, i da su svi ti dokazi skoro već prikupljeni. Što se tiče naših klijenata, ništa ih više ne povezuje sa ovim krivičnim delom, kao što smo u samom startu pričali. Inače, 23. decembra zakazano je saslušanje još dva nova svedoka - rekao je Andrija Magdelinić, advokat braće Jojke.

01:41

ADVOKAT BRAĆE JOJKE: 23. decembra zakazano je saslušanje još dva nova svedoka

Inače, 23. decembra svedočiće Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, i rođak Gorana Džonića kome je osumnjičeni vratio pare posle ubistva.

Podsećamo, Goran Džonić osumnjičen je za ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu. Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, posle šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

(Kurir.rs/M.S.)

Bonus video:

01:16

DŽONIĆ NIJE GOVORIO ISTINU! Njegovo ponašanje je neobično, od besa, do ljutnje i plakanja BRAĆA JOJKE 50.000€ ZARADE ZA MESEC DANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja