KURIR SAZNAJE: Određeno zadržavanje suprugama Velje Nevolje i Mareta Mesara, biće saslušane u istoj zgradi gde im se nalaze muževi
Foto: Nikola Anđić, Kurir

osumnjičene za pranje novca

KURIR SAZNAJE: Određeno zadržavanje suprugama Velje Nevolje i Mareta Mesara, biće saslušane u istoj zgradi gde im se nalaze muževi

Crna Hronika -

Bojani B, supruzi Veljka Belivuka, njenoj majci Snežani Đ, Tanji M. supruzi Marka Miljkovića, kao i vanbračnoj supruzi Filipa Ivanovskog Mariji M. određeno je zadržavanje do 48 sati, saznaje Kurir.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Čačanska ulica, kuća Marka Miljkovića, Bojana B.
foto: Nikola Anđić, Dado Đilas

Kako saznajemo, one će danas u toku popodneva biti privedene kod tužioca na saslušanje. One će, naime, biti u istoj zgradi gde im se nalaze i muževi.

Podsetimo, one su uhapšene zbog sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju. Policija je zaplenila i imovinu vrednu milion evra.

01:08

DETALJI HAPŠENJA ŽENA VELJKA BELIVUKA I MARKA MILJKOVIĆA: Evo za šta se terete

Zaplenjena su ukupno tri stana i jedna kuća, za koje su sumnja da su stečene parama od krijumčarenja droge, oružja i ubistava. Jedan stan se vodi na Belivukovu ženu, jedan na taštu, a jedan na vanbračnu suprugu Filipa Ivanovića. Kuća se vodi na Miljkovića.

00:36

Zaplena blindiranog auta Marka Miljkovića

Inače, one se sumnjiče da su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije okretne stvari od novca koji se sumnja da potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja