00:09

PRVI SNIMCI JEZIVE NESREĆE NA PIJACI MERKATOR: Prvo se urušio krov a onda pao i plafon! 4 povređena, jednog izvlačili vatrogasci

jezivo

VIRE ŽICE, SVUD UNAOKOLO KRHOTINE I OBLAK PRAŠINE: Pogledajte kako iznutra izgleda urušeno mesto na pijaci Stari Merkator (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na pijaci Stari Merkator u Novom Beogradu danas je došlo do obrušavanja krova, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

1 / 11 Foto: Ana Paunković

Na teren su poslata tri tehnička vozila i 16 vatrogasaca a MUP je obavešten u 11.25 da je došlo "do obrušavanja dela krova na toj pijaci u ulici Palmira Toljatija".

PRVI SNIMCI NESREĆE NA PIJACI STARI MERKATOR: Prvo se urušio krov a onda i plafon! 7 povređenih, jednog izvlačili vatrogasci VIDEO

Pao plafon koji pokriva ventilaciju

Kako Kurir saznaje, pao je plafon koji pokriva ventilaciju.

- Površine 20 puta 5. Urušio se zid celom dužinom. U pitanju je nešto što je rađeno pre 30 i više godina - kaže izvor Kurira.

Stari Merkator, Merkator, Pijaca Stari Merkator, Nesreća
foto: Stefan Stojanović MONDO

Hitna pomoć je saopštila da je sedam ljudi lakše povređeno u obrušavanju krova. "Trenutno je sedam osoba u našim vozilima, sa lakšim povredama", rečeno je u toj službi.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Na mestu urušavanja i nesreće svud unaokolo leže krhotine gipsanih ploča, odasvud vire žice a oblak prašine koji je nastao posle urušavanja jedva se slegao.

Stari Merkator, Merkator, Pijaca Stari Merkator, Nesreća
foto: Stefan Stojanović MONDO

Pogledajte kako iznutra izgleda mesto nesreće

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja