00:28

Samoubistvo sina političarke Sande Rašković Ivić

tragedija u centru beograda

POLITIČARKA ZA SMRT SINA SAZNALA OD POLICIJE: Probudili je a kad je ušla u Jovanovu sobu zatekla prizor od kog je zanemela

Crna Hronika -

Političarku Sandu Rašković Ivić navodno je probudila jutros rano policija odmah nakon izlaska na teren gde je na pločniku zatekla telo njenog sina Jovana u lokvi krvi.

Podsetimo, Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živeo. Informaciju da joj se stradao sin, Sanda Rašković Ivić navodno je saznala od policije.

Jovan Ivić, Samoubistvo, Sandra Rašković Ivić
foto: Zorana Jevtić

- Sanda je spavala i u pidžami je unezverena otvorila vrata picijskoj patroli ni ne sluteći šta je uradio njen Jovan. Policajci su je pitali za njega, a ona je začuđeno krenula ka njegovoj sobi i zatekla prizor posle kog je zanemela od šoka. Njen najmlađi sin nije bio u sobi, a o kvaku prozora je bio vezan prekinuti usb kabal i prozor širom otvoren - otkriva izvor Republike blizak policiji.

Jovan Ivić, Sandra Rašković Ivić, Samoubistvo
foto: Zorana Jevtić, Facebook

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

00:15

Ovde je pronađeno telo sina Sandre Rašković Ivić, jeziv prizor na pločniku ispred zgrade

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track