SIGURNOSNA KAMERA SNIMILA UŽASNU SCENU NA KARABURMI: Silovatelj nesrećnu devojku napao s leđa u Mirijevskom bulevaru!
Foto: Kurir/Jovan Mladenović

silovanje u beogradu

SIGURNOSNA KAMERA SNIMILA UŽASNU SCENU NA KARABURMI: Silovatelj nesrećnu devojku napao s leđa u Mirijevskom bulevaru!

Crna Hronika -

Dragan D. (31) iz Beograda uhapšen je u četvrtak u zoru, samo dva sata nakon što je silovao 22-godišnju K. G. u Ulici Jure Keroševića na Karaburmi.

Monstrum se na saslušanju pred tužiocem pravdao da je bio pijan i da se i ne seća silovanja, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Izvor iz istrage kaže da je osumnjičeni u noći između srede i četvrtka, oko ponoći, u Mirijevskom bulevaru s leđa napao nesrećnu devojku, što je snimila sigurnosna kamera sa obližnje firme.

Mirijevo, Silovanje
foto: Kurir/Jovan Mladenović

- Dragan ju je više puta udario pesnicom, a onda ju je zgrabio za vrat i odvukao iza jedne zgrade u Ulici Jure Keroševića. Devojka se ukočila od straha, a manijak ju je naterao da ga oralno zadovolji, preteći joj da će je ubiti ako bude zapomagala ili zvala upomoć - rekao je izvor.

Nakon jezive torture, Dragan je pobegao, a izmučena devojka, čim je malo došla sebi, pozvala je jednog prijatelja i ispričala mu šta joj se desilo. On je o svemu obavestio policiju, koja je odmah krenula u potragu za nasilnikom.

- Osumnjičeni je u roku od dva sata identifikovan i lociran na Ada Huji, gde je uhapšen. Određeno mu je policijsko zadržavanje, nakon čega je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, uz krivičnu prijavu za silovanje. Dragan je, međutim, tvrdio da se ne seća silovanja, tvrdeći da je te noći bio "mrtav pijan" - objasnio je sagovornik.

Mirijevo, Silovanje
foto: Kurir/Jovan Mladenović

Komšije su navele da su postale svesne da se nešto dogodilo tek kada su videli policiju.

- Oko 3 sata ujutro sam se probudio i kroz prozor video policiju kako ide oko zgrade, fotografisali su to mesto, radili uviđaj... Nisam znao tada šta se tačno dogodilo - kaže jedan od stanara ulice na Karaburmi gde se sve odigralo.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track