"UBIĆU TE!" MATEJEVA DRUGARICA DOBIJA PRETNJE SMRĆU OD VIDOVNJAKA: Ti si upletena u njegov nestanak
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

misterija

"UBIĆU TE!" MATEJEVA DRUGARICA DOBIJA PRETNJE SMRĆU OD VIDOVNJAKA: Ti si upletena u njegov nestanak

Crna Hronika -

Mladić Matej Periš (27) iz Splita nestao je pre 24 dana u Beogradu, a poslednji je put viđen u Beton hali. Potraga za njim traje već više od tri nedelje, a kockice oko Periševog nestanka i dalje se nisu sklopile. Upravo su se, zbog misterije kojom je ovaj slučaj obavijen, na društvenim mrežama danima pojavljivale najrazličitije teorije o tome da li je mladi Splićanin živ ili nije, da li se negde krije i gde, da li je od nečeg bežao ili ka nečemu išao u noći kada je poslednji put viđen.

Među onima koji su komentarisali Perišev nestanak bio je i navodni M. R., koji je na društvenim mrežama izneo tvrdnju da je Matej živ, predstavljajući se kao "vidovnjak". Željana M. iz Bajine Bašte, drugarica nestalog mladića, obratila se ovom "vidovnjaku" pokušavajući da, kako je ispričala, utvrdi zbog čega je izneo takve tvrdnje.

1 / 8 Foto: Facebook Dobrovoljno vatrogasno društvo Palilula Beograd

- Videla sam taj komentar na Jutjubu, a onda i na Fejsbuku i obratila sam mu se. Želela sam da znam kako tako nešto može da tvrdi neko ko Mateja ne poznaje. On me je odmah pitao da li sam ja njegova devojka, i da li mislim da je on budala, a onda rekao kako sam ja upletena u njegov nestanak. Nisam želela dalju komunikaciju sa njim, pošto mi je jednom napisao da je živ, a onda da je ubijen, ali mi je on napisao: "Ubiću vas". Uznemirila sam se, a onda sam tu pretnju smrću prijavila policijskoj stanici u Bajinoj Bašti - priča Željana.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

03:55

MISTERIJA NESTANKA SPLIĆANINA MATEJA: Stručnjak otkrio JEZIVO DEJSTVO droga koje je navodno koristio Periš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track