AUTOM "PRELETEO" OGRADU OD 2 METRA! NEVIĐENO U ŽELEZNIKU! Kolima prešao banderu, završio u dvorištu i ZAKUCAO SE U ZEMLJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

AUTOM "PRELETEO" OGRADU OD 2 METRA! NEVIĐENO U ŽELEZNIKU! Kolima prešao banderu, završio u dvorištu i ZAKUCAO SE U ZEMLJU! (VIDEO)

Crna Hronika -

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se u noći između subote i nedelje u Avalskoj ulici u Železniku kada je vozač "opela" šabačkih registarskih oznaka udario u betonsku banderu i potom kao da je katapultiran uleteo u dvorište porodične kuće.

Video ovog neverovatnog udesa osvanuo je na Fejsbuk stranici Opel klub Srbija. Sudeći prema prvim nezvaničnim informacijama sa lica mesta, vozač se kretao velikom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad "opelom", posle čega je naleteo na banderu sa električnim instalacijama koju je izvalio iz zemlje. Pošto se bandera od žestokog udarca nakrivila "opel" je po njoj nastavio da se kreće po inerciji i preko ograde uleteo u dvorište, gde se bočnom desnom stranom zakucao u zemlju.

Koliko je udarac bio jak svedoči krš i lom koji su ostali na mestu udesa. Betonska bandera je razbijena na komade, kao i ormarić od struje, a pokidani su i strujni kablovi koji su posle udesa ostali da vise na ulici. Iz automobila je ispao akumulator, a prednji deo je potpuno smrskan.

Kako saznajemo, vozača "opela" su izvukli kroz prednje vetrobransko staklo koje je izvaljeno kako bi se omogućio njegov izlazak. Trentuno nije poznato stanje vozača i da li je sa njim bilo putnika u automobilu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja