MAJKA JECA NAD MRTVOM ĆERKOM (10): Neutešni roditelji stigli na mesto pogibije deteta! POTRESNE SCENE
Foto: Kurir/A. Bečić

vozaču određeno zadržavanje

MAJKA JECA NAD MRTVOM ĆERKOM (10): Neutešni roditelji stigli na mesto pogibije deteta! POTRESNE SCENE

Crna Hronika -

Potresne scene na mestu pogibije desetogodišnje devojčice na Novom Beogradu gde su stigli njeni roditelji.

1 / 7 Foto: Kurir/A. Bečić

Molim vas, dajte mi da je vidim, to je možda moja ćerka, odjekivao je vapaj nesrećnog čoveka u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu. Majka devojčice jaukala je i molila nad telom nastradale ćerke da je vidi, a policijski službenici su je sprečili i pokušali da ih smire.

Novi Beograd, Saobraćajna Nesreća
foto: Kurir/A. Bečić

Podsetimo, nesreća se dogodila u ulici Doktora Ivana Ribara kod broja 92. Prema prvim informacijama, devojčica je prelazila ulicu na potezu kod autobuskog stajališta. Devojčica I.T. izašla je iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

Novi Beograd, stradala devojčica, Saobraćajna Nesreća
foto: printscreen

- Više puta smo upozoravali da na ovom mestu postave pešački prelaz jer je veoma prometna saobraćajnica i vozila se samo sjure. Pešački je daleko od stajališta autobusa i veliki broj ljudi prelazi ulicu van pešačkog - kaže za jedan od stanara obližnje zgrade.

Novi Beograd, saobraćajna nesreća
foto: Kurir/A. Bečić

Na mestu nesreće je i vozač kamiona koji je pregazio dete. On je prevozio zemlju, a kamion je vlasništvo firme iz Surčina. Kako se nezvanično saznaje, vozaču kamiona je po nalogu zamenika Trećeg OJT određeno zadržavanje od 48 sati. On će u četvrtak biti priveden na saslušanje u Tužilaštvo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja