UDARCIMA IM JE LOMIO KOSTI, A ONI NISU SMELI NI DA ODU KOD LEKARA! Novi detalji o brutalnom ponašanju kik-boksera iz Smedereva
Foto: Shutterstock, Kurir.rs

HAPŠENJE SVETSKOG PRVAKA

UDARCIMA IM JE LOMIO KOSTI, A ONI NISU SMELI NI DA ODU KOD LEKARA! Novi detalji o brutalnom ponašanju kik-boksera iz Smedereva

Crna Hronika -

Svetski prvak u kik-boksu Nikola Stošić (36) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je napao trojicu muškaraca u Smederevu u noći između 23. i 24. decembra i tom prilikom im naneo teške telesne povrede.

Podsetimo, Stošić je uhapšen sa još trojicom muškaraca od kojih je jedan navodno isto kik-bokser i oni se navodno sumnjiče i za pokušaj iznude.

- Njih četvorica su došla u lokal u kome je suvlasnik bio sa još dvojicom gostiju. Nasrnuli su na njega, a kada su se mladići, koji su bili tu umešali i pokušali da ga zaštite, dobili su batine - kaže izvor i dodaje da su zadobili povrede glave, a jednom su polomljena rebra.

- Čuli smo da neki od prebijenih nisu smeli da traže lekarsku pomoć, toliko se plaše napadača! Jedan od njih je čak i pobegao iz zgrade Hitne pomoći kada su lekari pozvali policiju - kaže izvor Kurira i dodaje da je policija veoma brzo počela da istražuje slučaj.

- Iz restorana na obali Dunava preuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, na kojima se jasno videlo šta se tu dogodilo. Policija je ispitala i svedoke, oštećene, a pribavljeni su i materijalni dokazi - navodi sagovornik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

JEZIVO NASILJE U LOZNICI Mladića nokautirali pred devojkom, pa ga onesvešćenog šutirali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track