PRIJATELJ MATEJA PERIŠA OTKRIO NOVE DETALJE O HERCEGOVKI S PUMPE: Drugovi pričali o njoj po povratku u Split
Foto: Privatna Arhiva, Instagram

nova misteriozna devojka u slučaju nestalog splićanina

PRIJATELJ MATEJA PERIŠA OTKRIO NOVE DETALJE O HERCEGOVKI S PUMPE: Drugovi pričali o njoj po povratku u Split

Crna Hronika -

Matej Periš na putu iz Splita ka Beogradu, dan pre nego što je nestao, na jednoj benzinskoj pumpi navodno je upoznao devojku iz Hercegovine sa kojom je razmenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka.

Da podsetimo, policija već skoro mesec dana traga za momkom kome se svaki trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra.

Matej
Matejfoto: Privatna arhiva

- Matej i njegovi drugovi su iz Splita krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim kolima došli u prestonicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji - kaže izvor Kurira:

- Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke devojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču sa jednom od njih, pa su čak i razmenili brojeve i nastavili da se dopisuju celog tog dana.

Prijatelj Mateja Periša koji je želeo da ostane anoniman potvrdio je za Kurir da je on na putu ka Srbiji upoznao devojku.

- Njegovi drugovi koji su se posle nestanka vratili u Split govorili su o tome. Devojka je navodno bila sa drugaricama u nekom malom automobilu - rekao je prijatelj nestalog momka.

Maja i Matej
Maja i Matejfoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, ovo je druga devojka koja se spominje u slučaju nestanka Splićanina. Naime, u žižu je dospela Maja Sopta iz Splita, Matejeva prijateljica, koja je ispitivana i u policiji. Kako je utvrđeno, Matej je Maju zvao 30. decembra i slao joj poruke na Instagram, ali komunikaciju nisu uspostavili, jer mu se Maja nije javljala. Ona je u svojim izjavama za Prvu televiziju pokazala kajanje što se prijatelju nije javila i zaplakala je.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

Nastavljena potraga za Matejem Perišem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track