KEŠ, DROGA I ORUŽJE: Evo šta je sve policija našla kod Veljinih Principa u Pančevu, među zaplenjenim stvarima i uniforma! (FOTO)
Foto: MUP Srbije

borba protiv kriminala

KEŠ, DROGA I ORUŽJE: Evo šta je sve policija našla kod Veljinih Principa u Pančevu, među zaplenjenim stvarima i uniforma! (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici Žandarmerije u jutrošnjoj velikoj akciji na teritoriji Pančeva, čemu je prethodilo nekoliko sukoba u gradu, navodno povezanih sa Belivukovom navijačkom grupom Principi, uhapsili su S. B. (32) zbog sumnje da je bacio bombu na jedan ugostiteljski objekat.

Pančevo
foto: MUP Srbije

U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela čak osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku, kao i pušku koja je prepravljena u snajper.

Pančevo
foto: MUP Srbije

Takođe, zaplenjeno je 165 grama marihuane i manja količina MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje.

- Intersenatno je da su oduzeti i delovi policijske unifurme, među kojima je i jedna službena kapa. Proverava se da li su kriminalci delove policijske uniforme koristili prilikom vršenja krivičnih dela i zastrašivanja građana. Takođe, oduzet je i jedan hrvatski pasoš, a utvrđuje se da li je u pitanju originalni dokument ili se radi o falsifikatu, kao i u koje svrhe je pasoš korišćen - objašnjava naš izvor i dodaje da se sumnja da je veća količina oduzetog keša stečena kriminalom.

U istoj akciji, u jednoj garaži u Pančevu policija je pronašla i veća količina kutija parfema zaštićenih robnih marki "Lacoste", "Bulgari" i "Versaće" - navodi se u saopštenju MUP.

Pančevo
foto: MUP Srbije

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track