PRVI SNIMCI JEZIVE TRAGEDIJE U NEDELJNO JUTRO KOD RESNIKA Zakucao se puntom u kamion pa izašao i UBIO SE HICEM IZ PIŠTOLJA (FOTO)
Ilustracija, Foto: screenshot Prva tv

nezapamćeno

PRVI SNIMCI JEZIVE TRAGEDIJE U NEDELJNO JUTRO KOD RESNIKA Zakucao se puntom u kamion pa izašao i UBIO SE HICEM IZ PIŠTOLJA (FOTO)

Crna Hronika -

Pušten saobraćaj posle višečasovnog uviđaja

BEOGRAD - U Beogradu se jutros dogodila stravična tragedija. Na potezu između kružnog puta i tunela kod Resnika, dogodio se sudar putničkog automobila i kamiona bugarskih tablica posle čega se vozač automobila ubio hicem iz pištolja.

Kako Kurir saznaje, posle sudara u Resniku samoubistvo je izvršio muškarac (55) iz Beograda. Kamion koji je učestvovao u nesreći je bugarskih registarskih tablica, a vozač bugarski državljanin. On nije povređen.

Resnik, Saobraćajna Nesreća
foto: Kurir/J.M.

Prema najnovijim informacijama s lica mesta, saobraćaj je pušten nešto pre 12 časova posle višesatnog uviđaja, a kolona automobila seže do Obrenovca.

1 / 3 Foto: Kurir/J.M.

Vozač punta se jutros zakucao u kamion s namerom da se ubije, ali pošto je živ izašao kiz slupanog automobila pucao je sebi u glavu.

Resnik, Saobraćajna Nesreća
foto: Kurir

To je potvrdio i očevidac koji se zatekao na licu mesta i koji kaže da se vozač punta prvo zakucao u kamion, a potom izašao iz vozila i ubio se hicem iz pištolja.

Resnik, Saobraćajna Nesreća
foto: screenshot Prva tv

Ekipa Hitne pomoći je, po izlasku na teren, samo konstatovala smrt.

obilaznica, Resnik
foto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Na lice mesta jutros su odmah stigle policijske patrole, a potom je obavljen uviđaj.

1 / 6 Foto: screenshot Prva tv

Do nesreće je došlo između tunela Straževica i kružnog toka ka Resniku, a sudarili su se automobil i kamion. Saobraćaj je u oba smera bio obustavljen. Teretna vozila preusmeravana su preko Gazele.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

JEZIVA SCENA KOD UMKE: Gradski autobus pun putnika nakon saobraćajke SLETEO SA PUTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track