DRŽAVLJANIN HRVATSKE POGINUO NA AUTO-PUTU KOD KOVILJA: Jedna devojčica u teškom stanju, lekari joj se bore za život (FOTO)
Foto: T.S./Kurir

povređene 2 žene i 2 deteta

DRŽAVLJANIN HRVATSKE POGINUO NA AUTO-PUTU KOD KOVILJA: Jedna devojčica u teškom stanju, lekari joj se bore za život (FOTO)

Crna Hronika -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad jedan muškarac je poginuo, a dve žene i dvoje dece su povređeni.

Kako saznajemo, poginuo je državljanin Hrvatske M. A. (1966), koji je vozio "pežo" makedonskih tablica. Povređeni žene i deca su državljani Severne Makedonije.

Saobraćajna nesreća se dogodila danas oko 11.50 u blizini raskrsnice Kovilj.

Do udesa je došlo kada su se sudarila dva vozila.

Iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine dana saopštili su da su primljena dva ženska pacijenta sa teškim telesnim povredama u vidu "multiplih traumatskih povreda glave i tela".

"Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka, sprovedene dijagnostike i operativnog tretmana jedna pacijentkinja je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilna i smeštena je UC KCV. Kod druge pacijentkinje u trenutku ovog izveštavanja sprovodi se dijagnostika i zbrinjavanje povreda", saopštili su iz Urgentnog.

Kako saznajemo, jedna devojčica je u kritičnom stanju i lekari joj se bore za život.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja