U tuči mladić izboden nožem u stomak
Foto: Damir Dervišagić

U tuči mladić izboden nožem u stomak

Crna Hronika -
Novosadska policija podnela krivične prijave protiv petorice mladića zbog tuče u jednom kafiću i ubadanja jednog mladića u stomak

NOVI SAD - Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protov petorice mladića, koji su učestvovali u tuči u kojoj je jedan od njih ubo nožem u stomak jendog mladića.

Oni su učestvovali u tuči u strogom centru Novog Sada, u Ulici Laze Telečkog, u kojoj se nalaze brojni kafići, kada je Filip B. (23) iz Vrbasa ubo nožem u stomak jednog mladića iz Novog Sada.

Krivična prijava podneta je i protiv Mladena S. (22) iz Iriga, Marka M. (28) iz Vrbasa i Novosađana Đorđa J. (20) i Radislava P. (22), za krivično delo nasilničkog ponašanja.

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu i protiv Dragana Š. (50), jer je kod njega pronašla arsenal ručno izrađenog oružja: vazdušnu pušku, tri revolvera, dva pištolja, dve kubure, delove za još nekoliko komada oružja, optički nišan, "bokser", "šuriken" i 188 komada različite municije.

Policija je uhapsila i Vladimira J. (31) iz Srbobrana, u čijoj kući je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane, sa 135 sadnica i oko 108 grama sasušene biljke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja