UBICA NA TROTINETU KOJI JE UBIO ŽIŽIĆA OVERIO I ZEKU?! Stefanu iz Kraljeva ovo nije prva LIKVIDACIJA, pogledajte JEZIVE SNIMKE!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

rasvetljeno ubistvo

UBICA NA TROTINETU KOJI JE UBIO ŽIŽIĆA OVERIO I ZEKU?! Stefanu iz Kraljeva ovo nije prva LIKVIDACIJA, pogledajte JEZIVE SNIMKE!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca, koje je, kako se sumnja, 12. februara 2021. godine u Kragujevcu izvršio Stefan M. (1999) iz Kraljeva.

Nikola Zecevic, Ubistvo
foto: Printskrin/Facebook

On se tereti da je u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u večernjim satima, sa više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Kragujevca.

Kako Kurir nezvanično saznaje on je ubio Nikolu Zečevića Zeku (38) u Glavnoj ulici u Kragujevcu, a navodno je likvidiran iz osvete.

Snimak ubistva Zeke objavio je portal Ucentar.

Na snimku se vidi kako ubica sa fantomkom prati Zečevića pritčava mu iza leđa i ispaljuje u njega kišu metkova. Dok je žrtva na zemlji na očigled nekoliko prolaznikaispaljuje još jedan hitac u vrat i praktično overava žrtvu.

Luka Žižić
foto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

S. M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.

Kurir.rs

bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track