DVOSTRUKO UBISTVO U SEVERNOJ MITROVICI: Ubio brata blizanca i oca, koji je bio poznati advokat
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

kurir saznaje

DVOSTRUKO UBISTVO U SEVERNOJ MITROVICI: Ubio brata blizanca i oca, koji je bio poznati advokat

Crna Hronika -

Dve osobe su ubijene, po nezvaničnim podacima radi se o ocu, poznatom advokatu iz Severne Mitrovice i njegovom sinu, a osumnjičeni za ubistvo, drugi sin advokata je uhapšen.

Zločin se dogodio u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici jutros oko šest časova, a po saznanjima Kurira prethodila mu je porodična rasprava oca i dvojice braće blizanaca.

Portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović potvrdio je jutros za Kurir događaj u kome su učestovala dvojica braće blizanaca rođeni 1993 godine i njihov otac kao i da je događaju, najverovatnije prethodila porodična rasprava.

Kako Kurir saznaje ubistvo je počinjeno hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

-Više od sat vremena lekari u KBC u Severnoj Mitrovici pokušavali su da reanimiraju oca blizanaca, nažalost, nisu uspeli, kaže naš izvor iz Severne Mitrovice.

-Oko 6 sati dobili smo informaciju o oncidentu. Radi se o dvostrukom ubistvu, ubijeni su U. B. (39) i M. B. otac osumnjičenog. Reč je o porodičnom sukobu, čiji motiv će utvrditi policija. Obavešten je dežurni tužilac, lice koje je izvršilo ubistvo je uhapšeno - kaže Radović.

Ubijeni advokat M. B. ranije je radio kao tužilac, a posle penzionisanja nastavio je da radi kao advokat u Severnoj Mitrovici.

Iz bolnice u Severnoj Mitrovici jutros je rečeno da je stariji muškarac koji je sa teškim povredama dovezen u bolnicu preminuo u operacionoj sali a doveden je sa povredama jetre, pankrasa, želuca i da su povrede nanete oštrim predmetom.

Kurir.rs/Z. Š.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track