SA OVE ŽURKE SU ČAČANI OTIŠLI U SMRT: Policija rasterala učesnike proslave ZBOG TUČE, četvorica mladića sela u AUTO SMRTI! (VIDEO)
Foto: Rina.rs, Privatna Arhiva

nesreća

SA OVE ŽURKE SU ČAČANI OTIŠLI U SMRT: Policija rasterala učesnike proslave ZBOG TUČE, četvorica mladića sela u AUTO SMRTI! (VIDEO)

Crna Hronika -

Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada se džip "suzuki vitara" u kom su bili zakucao u drvo, pa sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice u selu Jančići kod Čačka.

Četvorica drugova pre tragedije bila su na proslavi punoletstva drugarice, na kojoj su se zadržali samo pola sata i krenuli ka Čačku.

Čačak, udes, nesreća
foto: Rina, Instagram 192

- Žurka je okupila veliki broj mladih, što se može i videti na snimku. Međutim, u jednom momentu je došlo do tuče u kojoj stradali nisu učestvovali. Reagovala je policija i rasterala omladinu - priča izvor:

- Snimci koji su objavljivani posle tragedije na društvenim mrežama pokazali su da se na ovom rođendanu zaista okupio veliki broj zvanica i da su se deca provodila. Nažalost, sve se tragično završilo.

00:13

Poslednja žurka pre tragedije: Odavde su Čačani otišli u smrt

Na mestu vozača džipa smrti bio je Ognjen Vasiljević (19), na mestu suvozača Ivan Stančić (19), dok su pozadi sedeli Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20).

Snimak iz drona sa mesta tragedije

00:43

Četvorica mladića nastradala na putu za Čačak

Čačak, Udes, Poginuli
foto: D.Č.

- Nesreća se dogodila oko 2.30 sati, džip se kretao lokalnim putem Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore ka Čačku. Olupina je pronađena tek oko 10 sati, prevrnuta na bok. Pretpostavlja se da je vozač izgubio kontrolu u krivini usled velike brze, posle čega je udario u drvo, pa sleteo s mosta u potok Jovac, koji se nalazi pored reke Kamenice - kaže naš izvor.

Inače, "suzuki" je sleteo s mosta, koji nema ogradu, a potok kod kog su nađena tela dubok je svega 30 centimetara, pa se pretpostavlja da su mladići preminuli od povreda zadobijenih prilikom udarca i tumbanja.

- Naime, sumnja se da se vozilo nekoliko puta prevrnulo pre nego što se zaustavilo u potoku. Tela su bila suva, što znači da se momci nisu udavili u potoku - objašnjava naš izvor i dodaje da su vatrogasci izvlačili tela četvorice drugova, jer je mesto na koje su sleteli nepristupačno i duboko četiri metra.

Kurir.rs/ D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track