NAŠAO SAM JE NA LIVADI, KAKO LEŽI BEZ SVESTI Saslušan i otac devojčice (14) napastvovane kod Lazarevca ŠTA JE ČUO OD MLAĐE ĆERKE
Foto: Ilustracija, Nemanja Nikolić

strava i užas u selu kod lazarevca

NAŠAO SAM JE NA LIVADI, KAKO LEŽI BEZ SVESTI Saslušan i otac devojčice (14) napastvovane kod Lazarevca ŠTA JE ČUO OD MLAĐE ĆERKE

Crna Hronika -

LAZAREVAC - Devojčica (14) koju je, kako se sumnjiči obljubio I. J. (20) iz okoline Lazarevca, navodno je ušla u kola sa dvojicom muškaraca naočigled mlađe sestre (13).

To je potvrdio njen otac koji je ćerku našao u alkolisanom stanju, tačnije, u nesvesti na njivi i prevezao u bolnicu.

- Mlađa ćerka koja ima 13 godina mi je rekla da je starija ušla u vozilo sa dvojicom starijih muškaraca i da joj je rekla da "ne kaže ništa mami i tati". Odmah sam seo u auto i krenuo za njom, a našao sam je na livadi kako leži bez svesti - izjavio je otac.

Oni su je, navodno, odvezli na njoj nepoznatu lokaciju. Daljom istragom će utvrditi da li je silovana ili samo obljubljena, piše Telegraf. Devojčica se nalazi na Institutu za majku i dete gde su konstatovane povrede genitalija.

Tužilac je naredio da mu se dostavi lekarska dokumentacija i sva saznanja policije. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan I. J. (20).

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track