GLAVA LEŠA ZALIVENOG U BETONU PRONAĐENA U BURETU?! Detalji užasa kod Leskovca, evo ko je bio i čime se bavio zacementirani čovek
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

užas u velikom trnjanu, policija zapečatila kuću

GLAVA LEŠA ZALIVENOG U BETONU PRONAĐENA U BURETU?! Detalji užasa kod Leskovca, evo ko je bio i čime se bavio zacementirani čovek

Crna Hronika -

Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer ju je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece

LESKOVAC - Telo B. S. iz sela kod Leskovca pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno njeno telo, po dojavi policije navodno je pronađen i leš zaliven betonom, pišu Novosti.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona "zajedno sa svojim ljubavnikom" i to još pre tri godine i zalila betonom što je on navodno i ispričao policiji.

Nesrećni čovek radio je u Rusiji pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga otada niko nije ni video, ni čuo.

Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona. Prema drugoj nezvaničnoj verziji, navodno je nađen u buretu.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track