JEZIVI DETALJ NA UMRLICI BILJANE KOJA JE ZABETONIRALA MUŽA: Porodica ubijenog Ivana saznala stravičnu istinu NA DAN SAHRANE! FOTO
Foto: Kurir

zločin u leskovcu

JEZIVI DETALJ NA UMRLICI BILJANE KOJA JE ZABETONIRALA MUŽA: Porodica ubijenog Ivana saznala stravičnu istinu NA DAN SAHRANE! FOTO

Crna Hronika -

Telo Ivana S. pronađeno je juče u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, baš na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38) čije telo je posle višednevne potrage pronađeno u ponedeljak uveče. Jeziv detalj nalazi se na umrlici Biljane gde je među ožalošćenima i njen suprug Ivan.

Očigledno je da je porodica verovala da je on živ i u Rusiji, gde je započeo navodno nov život, kako im je godimama govorila Biljana. U toku je obdukcija Ivanovog tela kako bi se utvrdio tačan uzrpok smrti, a policija nije želela da kaže na koji način su saznali da je Ivanovo telo zabetonirano u pomoćnim prostorijama.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

Ivanovi roditelji koji žive u selu Vučje treba da organizuju i njegovu sahranu. Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno telo Biljane S., po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.

Leskovac, Biljana Stojanović, B. S.
foto: Kurir

Kako se nezvanično saznaje, reč je o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom, što je on, navodno, i ispričao policiji.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena. Policija obezbeđuje mesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog neverovatnog slučaja.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

04:47

JEZIVO! POJAVIO SE NOV FENOMEN ZLOČINA SA SMRTINIM ISHODIMA U SRBIJI Stručnjak objašnjava da je uzrok možda GODIŠNJE DOBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja