OPRALA SAM KARTICE, NE MOGU DA PODIGNEM NOVAC KOJI MI IVAN ŠALJE: Zazidala muža, pa isplela mrežu laži da prikrije zločin
Foto: Kurir, Društvene mreže

horor u leskovcu

OPRALA SAM KARTICE, NE MOGU DA PODIGNEM NOVAC KOJI MI IVAN ŠALJE: Zazidala muža, pa isplela mrežu laži da prikrije zločin

Crna Hronika -

Biljana Stojanović koja je supruga Ivana ubila, pa zabetonirala u kući i živela sa njegovim telom tri godine, pre samoubistva isplela je neverovatnu mrežu laži kako bi prikrila da njen suprug nije među živima!

Filmski zločin u Leskovcu otkriven je posle Biljanine sahrane, kada su njena deca pronašla očev pasoš u kući i o tome obavestila strica, inače pripadnika MUP. Nesrećni čovek došao je u kuću i u pomoćnoj prostoriji pronašao zazidano telo, a kada je sklopio kockice i shvatio da se sa Ivanom niko osim Biljane nije čuo pune tri godine, posumnjao je da je reč o lešu njegovog brata.

Biljana Stojanović, B. S., Leskovac
foto: Printscreen/Facebook

-Biljana je sve vreme uveravala ljude da se čuje sa Ivanom, ali da on iz različitih razloga ne može da dođe u Leskovac. Na kraju se poverila jednoj koleginici da se zapravo rastala od muža, ali da ne sme deci to da prizna jer bi se mnogo nasikirali - priča koleginica.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

Kako kaže, niko nije sumnjao da je Ivan zapravo sve vreme mrtav, jer je Biljana uvek imala izgovor za sve.

- Ona je, na primer, često pozajmljivala novac. Kolegama je pričala da joj muž šalje novac, ali da su pare zamrznute u banci. Kasnije smo saznali da je svojim rođacima rekla da su joj se bankovne kartice oprale u veš mašini, pa da zato ne može da diže novac - dodaje koleginica:

- Uvek je imala spremnu priču, čak mi je rekla i da je ćerka zvala oca i tražila da joj kupi stan, ali da od toga nema ništa. Sa druge strane, svojim rođacima je govorila da čak planiraju da ruše neke objekte po imanju i zidaju nove.

Telo koje je pronađeno zazidano nalazi se na obdukciji, a očekuju se i toksikološke analize.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track