OTKRIVAMO ZAŠTO SU POHAPŠENI NAVIJAČI ZVEZDE I PARTIZANA U PANČEVU: Lisice stavljene huliganima u 2 policijske akcije!
Foto: Nemanja Nikolić

divljanje

OTKRIVAMO ZAŠTO SU POHAPŠENI NAVIJAČI ZVEZDE I PARTIZANA U PANČEVU: Lisice stavljene huliganima u 2 policijske akcije!

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa policijom u velikoj akciji " Svetionik 2" uhapsila je mladiće pripadnike partizanove frakcije "Južni front" u ovom gradu zbog nasilničkog ponašanja.

Ovim povodom oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu:

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu i Žandarmerijom u akciji "Svetionik 2", koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike navijačke grupe Partizan, "Južni front", Đ.G., D.A., N.S., M.Š. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti dana 17/18.06.2022.godine na štetu policijskih službenika PI Pančevo i D.A., N.S.,Đ.J., N.K., M.A. zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 2/3.07.2022.godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medzik" u Pančevu.

Po nalogu zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje do 48 časova Đ.G., D.A., N.S., M.Š., Đ.J. i N.K., i isti će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu dana 30.06.2022.godine uhapsilo N.V. i D.Č, pripadnike navijačke grupe Crvena Zvezda zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 18.06.2022.godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje kada su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M.T. Istima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track