KURIR SAZNAJE: Belivuk i Miljković se kratko izjasnili da nisu krivi JEDAN OD OPTUŽENIH PRIZNAO JEZIVE ZLOČINE KLANA
Foto: Ana Paunković

specijalni sud

KURIR SAZNAJE: Belivuk i Miljković se kratko izjasnili da nisu krivi JEDAN OD OPTUŽENIH PRIZNAO JEZIVE ZLOČINE KLANA

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković na današnjem pripremnom ročištu u Specijalnom sudu, prema saznanjima Kurira, kratko su se izjasnili da nisu krivi ni po jednoj tački optužnice.

Srđan Lalić je jedini od optuženih izjavio da je kriv i dodao da će se u nastavku suđenja detaljno izjasniti.

Čim je optuženi IT stručnjak izjavio da je kriv i da će da govori pred sudom, straža ga je iz dela sudnice u kome sede optuženi izvela u sudnicu i fizički odvojila od ostalih optuženih članova klana.

Srđan Lalić je inače javnosti poznat sa jezive fotografije na kojoj nasmejan drži za glavu jednu od žrtvava klana malo pre ubistva.

Veljko Belivuk, Srđan Lalić, ubijanje
foto: screenshot

Inače, kako saznajemo, u sudnici je došlo do manjeg incidenta među advokatima Veljka Belivuka - Nikole Ristovića i novog advokata Vladimira Petrovića.

- Ristović, koji je od početka u procesu, ustao je da govori, ali mu se Petrović grubim tonom obratio da sedne i da on hoće da govori prvi - otkriva izvor Kurira šta se dešavalo u sudnici.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Na današnjem pripremnom ročištu u Specijalnom sudu, podsetimo, optuženi članovi klana Belivuk - Miljković trebalo je da se izjasne o krivici i da iznesu odbranu. Pripadnici klana se terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Na optuženičkoj klupi u Specijalnom sudu u Beogradu nije se pojavio optuženi Željko Kodžić koji je prema saznanjima Kurira sklopio dogovor o priznanju krivice za manju kaznu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track