02:34

ŠOK IZJAVA SRPSKOG ASTROLOGA: Zoran Marjanović zna ko je UBICA, ali krije tajnu! VELIČKOVIĆ TVRDI DA JE OVA OSOBA UBILA JELENU

presuda decenije

ŠOK IZJAVA SRPSKOG ASTROLOGA: Zoran Marjanović zna ko je UBICA, ali krije tajnu! VELIČKOVIĆ TVRDI DA JE OVA OSOBA UBILA JELENU

Crna Hronika -

Astrolog Dušan Veličković uključio se u uživo program na Kurir televiziji i prokomentarisao presudu Zoranu Marjanoviću da je kriv za ubistvo supruge Jelene.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

- Ta prvostepena presuda je iznuđena. To je moralo da se donese dva dana posle njegovog rođendana. Zoran Marjanović je rođen 20. jula, a 22. jula je bila presuda. To je kao poklon za rođendan. On je dobio neku presudicu, kao da je prošao na crveno svetlo i posle ide kući. Kažem da je to poklon, zato što je sud svestan da Zoran Marjanović nije ubio ženu Jelenu Marjanović i da su morali nešto da urade. Tu je na uviđaju napravljena katastrofalna greška, njih nekoliko je trebalo da odgovara zbog propusta - tvrdi astrolog Dušan Veličković i dodaje:

Jelena Marjanović, Zoran Marjanović
foto: Kurir Televizija, Stefan Stojanović, Privatna Arhiva

- Sud ne može Zorana da pošalje na 40 godina robije i on to koristi obilato. Njegov govor tela juče govori o jednom pacovu sateranom u ćošak. On nosi ogromnu tajnu. On zna ko je ubio Jelenu. Rekao sam kada se to desilo, da je to porodična manufaktura. Ubeđen sam da je glavni izvođač radova bio njegov otac. I majka je tu bila, i da je tu bilo pripreme. To nije bilo naivno urađeno, već planirano. To i daje problema veštacima. Ovo je samo početak privođenja pravdi - zaključio je Veličković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

Mladen Radulović: Zoran nikada nije izjavio da ga je Jelena dozivala?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track