"REKAO MI JE DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA UBIJENA" Crnka iz Beča navukla Zorana eksplicitnim porukama na Vajberu, SVE OTKRILA JAVNO!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

uplitala se

"REKAO MI JE DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA UBIJENA" Crnka iz Beča navukla Zorana eksplicitnim porukama na Vajberu, SVE OTKRILA JAVNO!

Crna Hronika -

Radmila Matić (41), iz Beča, žena koja je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, preminula je prošlog septembra i nije dočekala epilog slučaja, kojim je, možemo reći "bila opsednuta."

Matićeva je prvi put 2016. dospela u centar javnosti, kada je obelodanjeno njeno eksplicitno dopisivanje sa Zoranom Marjanovićem.

- Živim u Beču, radim negu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje, rekla je Matićeva i navela da je prva stupila u kontakt sa Zoranom. Na pitanje da li je Zoran ubio suprugu, odgovorila je: - Mislim da Zoran nije, ali mislim da zna ko je.

Rada Matić, Zoran Marjanović
foto: Printscreen

To je izjavila pre 5 godina Matićeva u jednoj emisiji na TV Pinku i dodala da sumnja da je u ubistvo umešana sekta.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je Jelena priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - izjavila je Matićeva jednom prilikom.

Posle je, čini se, menjala svoje mišljenje.

Nakon godinu dana od kako je pratila i provocirala Zorana Marjanovića, Rada Matić ponovo je dala intervju kako veruje da je porodica Marjanović počinila ritualni zločin po nalogu sekte.

- Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - kaže Rada i dodaje da je Zoran ipak jedne noći rekao nešto veoma čudno:

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - ispričala je ranije Rada Matić.

Rada Matić, Zoran Marjanović
foto: Vladimir Šporčić, Aleksandar Jovanović Cile

Pružala podršku Zoranu

Inače, ona je bila jedan od članova Fejsbuk grupe "Podrška Zoranu Marjanoviću", koja je nastala već u prvim danima istrage ubistva pevačice, u trenutku kad se već uveliko u medijima spekulisalo da je Zoran ubica. Njih dvoje su komunicirali najpre putem te grupe, da bi potom dopisivanje nastavili preko Vajbera. Poruke lascivne sadržine - koji nikako nisu priličile čoveku kome je supruga brutalno ubijena, a koji je istovremeno u javnosti pokušavao da ostavi utisak ucveljenog udovca - dospele su u javnost.

Nakon, ove afere u javnosti oko poruka sa Zoranom Marjanovićem, Matićeva je 2018. godine otvoreno podržala Amela Sejfovića, osuđenog na 14 i po godina za pljačku banke na Ilidži iz koje je u novembru 2015. godine odneseno 300.000 KM i ubistvo slučajnog prolaznika, bicikliste Kema Bašića. Naime, Rada je na svom Fejsbuk profilu krajem juna "šerovala" stranicu koja nosi naziv "Podrška i pravda za Amela Sejfovića", ilustrovanu brojnim emotikonima srca.

Držala Jeleninu sliku u stanu

Na dan kada je pevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik 2016. godine, Matićeva je na Fejsbuku objavila svoju fotografiju sa slikom ubijene pevačice pored kandila i nogama misteriozne osobe u pozadini. Majka pokojne pevačice, pitala se "šta će njoj fotografija moje ćerke".

Terasa, Pevačica, Ubijena, Telo, Zvezda Granda, Rada Matić, Fotografij
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track