POZVALA ME JE U PETAK I REKLA DA DOLAZI SA NAŠIM SINOM: Šokantan iskaz momka kome je dadilja htela da PODVALI tuđe dete
Foto: Printscreen, Shutterstock

drama u kruševcu

POZVALA ME JE U PETAK I REKLA DA DOLAZI SA NAŠIM SINOM: Šokantan iskaz momka kome je dadilja htela da PODVALI tuđe dete

Crna Hronika -

Kruševljanka J. J. (35) uzela dečaka starog 40 dana i odnela ga u kuću bivšeg emotivnog partnera D. S. (40) kome je rekla da je to njihov sin. Majka prijavila slučaj policiji

Bebisiterka J. J. (35) otela je juče u Kruševcu bebu staru svega 40 dana koju je čuvala, a potom otišla u selo Mudrakovac kod svog bivšeg emotivnog partnera D. S. (40) i rekla mu da je to njihovo zajedničko dete!

Prava drama počela je oko 11.15 časova kada je majka dečaka (37) pozvala policiju i prijavila da je dadilja J. J. koju je angažovala nekoliko dana ranije nestala sa njenim sinom i da se ne javlja na telefon.

Poziv

- Uznemirena K. B. juče ujutru nazvala je policijsku stanicu u Kruševcu i rekla da je dadilja, po prethodnom dogovoru, odvela dete u šetnju u park i da se nije pojavila u dogovoreno vreme, kao i da se ne javlja na telefon. Ona je navela i da je dadilju angažovala pre tri dana, a da su se upoznale preko Fejsbuka - kaže izvor iz istrage i nastavlja:

beba, oteta, Kruševac
foto: RTK Kruševac

- Majka je bila potpuno van sebe, ponavljala je da ne zna gde joj je dete i da ne može da veruje šta se dogodilo. Objasnila je da je mališan rođen krajem juna, a da joj je žena kojoj je tako malu bebu poverila delovala pristojno.

Policija se digla na noge i u rekordno kratkom roku pronašla dadilju i bebu i to u naselju Mudrakovac, u kući njenog bivšeg momka.

- Novorođenče je nađeno u kući D. S, koji je, zajedno sa dadiljom nakon upada policije odveden na saslušanje, a onda je tamo usledio pravi šok - priča izvor i nastavlja:

Sve priznala

- Dadilja je navodno izjavila da je ona sa D. S. bila prvo u vezi, a potom i u vanbračnoj zajednici. Objasnila je da je u decembru prošle godine doživela spontani pobačaj, ali da to nikome nije ispričala. Njih dvoje su u vezi bili do aprila ove godine, a tada su se rastali i njena namera je bila da dečaka koji joj je poveren na čuvanje predstavi kao njihovog sina.

beba, oteta, Kruševac
foto: RTK Kruševac

Šokirani D. S. potvrdio je da su se nekada zabavljali, ali da nije znao da je ona izgubila bebu.

- On je naveo da ga je J. J. pozvala u petak i rekla da će u ponedeljak dovesti njihovo zajedničko dete da ga upozna. Tako je i uradila, došla je juče kod njega i bebu prestavila kao njihovog sina - kaže izvor iz istrage i nastavlja:

Puštena na slobodu

- Po svemu sudeći J. J. je detaljno isplanirala otmicu i samo je tražila dete koje će pokazati momku kao njihovo. Ona se, verovatno, javila majci dečaka na Fejsbuku gde je navela da radi kao bebisiterka jer je imala bebu odgovarajućeg uzrasta. Žena joj je poverila bebu, a ona je iskoristila priliku.

J. J. je posle saslušanja u policiji puštena na slobodu, a protiv nje će u redovnom postupku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, biti podneta krivična prijava za oduzimanje maloletnog lica.

Majka van sebe od sreće

Dete vraćeno porodici bez povreda

Majka deteta, koja je i prijavila nestanak deteta, prema rečima izvora iz istrage, bila je vidno uznemirena.

- Nakon što je beba vraćena u majčine ruke, žena je bila van sebe i nije mogla da veruje da se sve dobro završilo. Inače, u kući dadiljinog bivšeg momka pronađena su i dečija kolica u kojima je mališan praktično otet- naveo je izvor iz istrage.

Prema rečima sagovornika, dete će biti poslato na detaljnu lekarsku dijagnostiku.

- Novorođenče je bez povreda, ali će se verovatno obaviti još neke dodatne analize koje bi sa sigurnošću pokazale da nije povređeno ni na koji način - kaže sagovornik.

Sličan slučaj

Oteli malu Mašu zbog DNK profila

Svakako najveća filmska otmica dogodila se 13. marta 2015. u beogradskom naselju Braće Jerković kada je Francuskinja Emilin Ulije Kristel, sa majkom Gorin Aleksis Sandrin Branšu, i očuh Sebastijan Branšu otela malu Mašu Prenković. Devojčica je toga dana bila sa majkom u prodavnici, kada su krenule ka kući, majka je u jednoj ruci držala kesu a drugom držala Mašinu ruku.

Maša Prenković
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Neko me je jako gurnuo. Kada sam se okrenula, videla sam čoveka koji nosi moje dete ka kolima. Potrčala sam, ali me je kod automobila taj čovek odgurnuo. Pala sam i slomila prst. Auto je otišao - ispričala je Mirjana Prenković, tokom svedočenja pred sudom šta se dogodilo toga dana. Žena kojoj su iz ruku oteli dete, odmah je pozvala policiju. Sve patrole dale su se u potragu i otmičari, sa detetom u kolima uhapšeni su dva sata kasnije na naplatnoj rampi kod Šimanovaca. U njihovom automobilu, pronađena su četiri pasoša, tri njihova i jedan koji je pripadao devojčici malo mlađoj od Maše.

- Ispostavilo se da su oni dete oteli jer je ličilo na ćerku Emilin, a ona je htela da Mašin DNK podvali bivšem mužu i tako zadrži dete posle razvoda za sebe - podsetio je izvor.

Francuskinja je u martu odslužila zatvorsku kaznu od sedam godina zatvora na koju je osudio Specijalni sud u Beogradu. Njena majka, kao i očuh, prema nezvaničnim informacijama i dalje su iza rešetaka u Francuskoj.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track