ČULA SE VRISKA I KUKNJAVA, A ONDA JE DOŠLA POLICIJA: Komšije opisale dramu u kraljevačkom naselju posle ubistva Strahinje
Foto: Facebook

strašno

ČULA SE VRISKA I KUKNJAVA, A ONDA JE DOŠLA POLICIJA: Komšije opisale dramu u kraljevačkom naselju posle ubistva Strahinje

Crna Hronika -

Strahinja M. (23) ubijen je u naselju Moše Pijade u Kraljevu kada ga je nožem izbo njegov poznanik Milan T. (24), a stanari okolnih zgrada ispričali su da ih je probudila vriska i dozivanje u pomoć.

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak oko 1.30 časova.

- Spavali smo noćas kada se to dogodilo, bilo je neke buke, ali to je normalno za ovaj deo grada. U blizini se nalazi kafić, mladi su dosta pijani galame i vrište svaku noć - objašnjava komšinica i dodaje:

- U jednom momentu začuo se stravičan vrisak i onda zapomaganje. Prepali smo se, pola komšiluka je popalilo svetla. Nedugo posle vriska, čule su se sirene i videli smo policiju i Hitnu pomoć.

Ona napominje da do jutra nisu znali da je mladić preminuo.

- Tek ujutru smo čuli da je komšija ubijen. Ma od jutros je ovde strašno, inspektori i policija su cele noći i jutros češljali ovaj parkić i igralište - rekla je komšinica.

Podsetimo, mladić Strahinja M. preminuo je oko tri sata ujutru na hirurškom odeljenju bolnice u Kraljevu, na koju je prebačen nakon što ga je Milan T. nožem ubio levu stranu grudi, posle kraće verbalne rasprave.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track