ZORAN MARJANOVIĆ IZ KARANTINA PREBAČEN U ĆELIJU: Robija s pljačkašem i još dvojicom cimera! EVO ŠTA RADI SVAKOG DANA
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

saznajemo

ZORAN MARJANOVIĆ IZ KARANTINA PREBAČEN U ĆELIJU: Robija s pljačkašem i još dvojicom cimera! EVO ŠTA RADI SVAKOG DANA

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji je 22. jula vraćen u pritvor pošto ga je Viši sud u Beogradu osudio na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice "Granda" Jelene Marjanović, izašao je iz izolacije i prebačen je u grupnu ćeliju u Centralnom zatvoru!

Izašao iz karantina

Marjanović, kako saznajemo, ima trojicu cimera, s kojima provodi 24 sata dnevno, a jedan od njih osumnjičen je za pljačku.

- Marjanović je nedavno prebačen u redovan smeštaj, pošto je prošao preventivni karantin kroz koji prolaze svi oni kojima je određen pritvor. Sada je u sobi sa još tri osobe - potvrdio je izvor Kurira.

On otkriva da je Marjanović najpoznatiji među cimerima, odnosno da ostala trojica nisu poznata javnosti.

- Među njima nema nikakvih problema. Marjanović nema nikakve posebne zahteve, poštuje kućni red i skroz se normalno i uobičajeno ponaša - dodaje naš sagovornik.

Zoran Marjanović, Zorica Mitrović
foto: Stefan Stojanović MONDO, Nenad Kostić, Shutterstock

Bračna soba

Može da je koristi ako je oženjen

Kurir je pokušao da kontaktira sa Zoricom Mitrović, s kojom je Zoran Marjanović živeo u kući u Borči dok nije sproveden ponovo u pritvor, kako bismo proverili da li ga je posetila u pritvoru, kao i da li će tražiti da iskoriste mogućnost koja im po zakonu pripada, a to je da borave povremeno sami u posebnoj prostoriji za bračne posete. Zorica Mitrović, međutim, nije odgovarala na pozive Kurira. Podsetimo, Zoran i Zorica prvi put su se u javnosti pojavili u Palati pravde, na izricanju presude. - Uslov da može da ga poseti je da su venčani ili dokaz, to jest izjava svedoka, da žive u vanbračnoj zajednici - objašnjava sagovornik Kurira.

Vreme iza rešetaka uglavnom provodi čitajući knjige koje mu je porodica dostavila i priča o muzici.

- Cimere je interesovalo sve o njegovom slučaju kad je prebačen o ćeliju. Međutim, on malo govori o tome, ali često pominje ćerku, koja mu puno nedostaje. Nada se da će Centar za socijalni rad, koji treba da odluči o daljoj sudbini devojčice, dozvoliti da je uskoro vidi. Ostavlja utisak da veruje u to da će se uskoro ponovo naći na slobodi, jer i dalje ponavlja da nije ubio suprugu - dodaje naš sagovornik.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Posetila ga porodica

Najpoznatiji srpski pritvorenik, prema njegovim rečima, redovno prati vesti i sluša šta se u javnosti govori o njegovom slučaju.

Porodica je Zorana Marjanovića već posetila u pritvoru i donela mu sve stvari neophodne za boravak u Bačvanskoj ulici, a stigao mu je navodno i paket. - Presuda mu, koliko znamo, još nije uručena - dodaje naš sagovornik i objašnjava da će i ona biti poslata Zoranu na adresu na kojoj je sada, kao i da će i sam moći da se žali na nju.

Podsetimo, sudsko veće Višeg suda u Beogradu oglasilo ga je krivim za ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči. Kako je sudija navela, na osnovu izvedenih dokaza, veće smatra da je Zoran iskoristio Jelenino poverenje, zadao joj više udaraca u glavu predmetom koji nikada nije pronađen. U vreme zločina, kako je sudija navela, isključio je svoj mobilni telefon, potom pozvao policiju i prijavio Jelenin nestanak, a potom učestvovao u potrazi za njom.

Kurir.rs/Ekipa Kurira

Bonus video:

02:55

Rajko Nedić o presudi Zoranu Marjanoviću, kojom je proglašen kriv za ubistvo supruge Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track