JEZIVO! PRVI SNIMAK PREVRNUTOG AUTOBUSA SA SRPSKOM DECOM: Povređeno 12 osoba, dve teže, izvlače ih iz vozila, leže u jarku VIDEO
Foto: Privatna Arhiva

užas

JEZIVO! PRVI SNIMAK PREVRNUTOG AUTOBUSA SA SRPSKOM DECOM: Povređeno 12 osoba, dve teže, izvlače ih iz vozila, leže u jarku VIDEO

Crna Hronika -

Autobus koji je prevozio 49 putnika iz Srbije od toga 38 dece, imao je saobraćajnu nesreću u Bugarskoj, na auto-putu Trakija, javio je Euronews Bugarska. Prema nezvaničnim informacijama ima 12 povređenih i to osmoro dece četvoro odraslih. Autobus je sleteo sa puta i prevrnuo na bok u jarku.

1 / 4 Foto: BG VOICE media group

Prema rečima zamenika glavnog sekretara Ministarstva unutarnjih poslova, Stanimira Staneva, dvoje je teže povređeno - jedna odrasla osoba i jedno dete.

00:25

PRVI SNIMAK PREVRNUTOG AUTOBUSA SA SRPSKOM DECOM: Povređeno 12 osoba, dve teže, izvlače ih iz vozila, leže u jarku

Prema prvim informacijama u autobusu su bili članovi foklorni ansambal iz Batajnice. Po nezvanicnim informacijama vozač je izgubio kontrolu, naglo skrenuo I sleteo sa auto-puta i prevrnuo se.

Nesreća se dogodila oko 20.10 sati na 216. kilometru u smeru Sofije, nedaleko od Stare Zagore. Na terenu su policija i vatrogasci. Saobraćaj na tom području je otežan.

Na teren je stiglo 5 ekipa policije i 5 ekipa vatrogasaca, kao i vozilo hitne pomoći, a brojni vozači su se zaustavljali kako bi pomogli u iznošenju ozlijeđenih osoba iz autobusa.

Kurir.rs/24chasa.bg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track