NAJMLAĐE POVREĐENO DETE IMA 6 GODINA! Novi detalji nesreće u Bugarskoj u kojoj se prevrnuo autobus sa srpskom decom VIDEO
Foto: Privatna Arhiva

drama

NAJMLAĐE POVREĐENO DETE IMA 6 GODINA! Novi detalji nesreće u Bugarskoj u kojoj se prevrnuo autobus sa srpskom decom VIDEO

Crna Hronika -

Dvanaest osoba, od kojih je osmoro dece i četiri odrasle osobe, povređeno je prilikom prevrtanja autobusa srpskih registarskih oznaka u Bugarskoj. Prema prvim nezvaničnim informacijama, najmlađe hospitalizovano dete ima šest godina, a najstarije 17.

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

Autobus srpskih registarskih tablica, u kojem su bila deca folklorne grupe iz Batajnice, prevrnuo se danas na auto-putu Trakija. Nesreća se dogodila oko 20.10 sati na 216. kilometru u smeru Sofije, nedaleko od Stare Zagore. Na terenu su policija i vatrogasci. Saobraćaj na tom području je otežan.

Deca su išla kući u Beograd. Bili su u Sunčevom bregu gdesu učestvovali na festivalu folklora u Nesebaru, rekao je jedan putnik iz autobusa.

"Od primljene dece četvoro je poslato na skeniranje. Jedan od starijih povređenih ima tešku povredu noge i verovatno će biti potrebna amputacija", rekao je direktor Univerzitetske bolnice u Staroj Zagori, prof.Jovčo Jovčev.

Podsetimo, autobus je prevozio 48 dece iz Srbije. Zasad nije poznato pod kojim se tačno okolnostima dogodila nesreća.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track