VUKOVA PORODICA JE NEUTEŠNA ZBOG MASAKRA, ALI SU GA IPAK SAHRANILI: Evo šta povezuje ubice sa Cetinja i iz Velike Ivanče
Foto: EPA/Boris Pejović, Nebojša Mandić

MASOVNO UBISTVO NA CETINJU

VUKOVA PORODICA JE NEUTEŠNA ZBOG MASAKRA, ALI SU GA IPAK SAHRANILI: Evo šta povezuje ubice sa Cetinja i iz Velike Ivanče

Crna Hronika -

Prema rečima Cetinjana Vuk Borilović (34) koji je u petak počinio najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore kada je ubio 10 ljudi, među kojima i decu staru osam i 11 godina, i ranio šestoro osoba, sahranjen je na tajnoj lokaciji.

- Išli smo da izjavimo saučešće Borilovićima, strašno je sve što je uradio i nema oproštaja, ali on nije bio takav, nešto mu se dogodilo pa je pobio toliki narod, bolest neka i pomračenje uma - kažu meštani Cetinja i dodaju:

vuk borilović
vuk borilovićfoto: EPA/Boris Pejović, Privatna Arhiva

- Vuka je porodica sahranila na tajnoj lokaciji daleko od žrtava koje je pobio u petak. Nije hrišćanski i moralno da počivaju u istoj zemlji. Borilovići su neutešni, i šta će ljudi nisu oni uradili to, nego Vuk, ali moraju ceo život da nose taj krst sramote i tuge.

Cetinjanin objašnjava i da će mnogo godina proći, a da se njihova tuga neće pomeriti sa dna ponora.

- Crno smo vam mi, i Cetinje, i porodice nastradalih nakon ovog zločina - kaže naš sagovornik.

To što je ubica sahranjen na tajnoij lokaciji, nije ništa novo, jer je ista sudbina snašla i Ljubišu Bogdanovića iz Velike Ivanče koji je počinio najveći masakr u Srbiji 2013. kada je pobio 13 osoba.

Ljubiša Bogdanović, Velika Ivanča, Sahrana
foto: Dado Đilas, Printscreen

- Bogdanovića je tada porodica sahranila na drugom groblju, ne u Velikoj Ivanči gde su sahranjene sve njegove žrtve. Niko ne zna kada je sahranjen i gde tačno počiva monstrum Bogdanović - podseća naš sagovornik.

Podsetimo, Bogdanović je 9. aprila 2013. počinio najveći masakr u Srbiji u selu Velika Ivanča, nedaleko od Beograda, kada je bez ikakvog povoda u zoru, dok su još spavali u svojim kućama, pobio 13 svojih rođaka i komšija, među kojima i dečaka Davida starog samo dve godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track