DETALJI HAPŠENJA 2 INSPEKTORA SBPOK: Sumnjiče se za saradnju sa narko klanovima? ŠTITILI DILERE OD KOLEGA (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

akcija

DETALJI HAPŠENJA 2 INSPEKTORA SBPOK: Sumnjiče se za saradnju sa narko klanovima? ŠTITILI DILERE OD KOLEGA (FOTO)

Crna Hronika -

Policijski inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala N. U. i Z. Đ. uhapšeni su danas u velikoj akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako Kurir saznaje pripadnici Unutrašnje kontrole jutros su upali u prostorije SBPOK-a na Makišu i lisice stavili dvojici kolega.

- N. U. sumnjiči se da je zloupotrebio položaj, odnosno da je od februara prošle godine do marta ove godine omogućavao narko dilerima D. G. i D. M. da nabavljaju drogu. Kako se sumnja, iako je kao policajac znao čime se bave, N. U. im je obezbeđivao zaštitu od svojih kolega, odnosno od policije, kako bi izbegli hapšenje - otkriva izvor Kurira i dodaje da se njihov kolega Z. Đ. sumnjiči da mu je pomogao oko zaštite D. G.

SBPOK
foto: Printscreen TV Pink

Kako Kurir nezvanično saznaje, policajci se sumnjiče i da su krajem prošle godine učestvovali u zapleni droge od D.G., ali da o tome nisu obavestili ni tužilaštvo ni sud.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

Akcija policije i tužilaštva, kako je Kurir ekskluzivno objavio, počela je rano ujutru. Uhapšeni policajci, sutra bi trebalo da budu privedeni na saslušanje.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track