MALOLETNIK (17) SILOVAO SVOJU BABU Horor kod Alibunara usred noći: Pretio da će je ubiti ako ne PRISTANE DA GA ZADOVOLJI
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

strašno

MALOLETNIK (17) SILOVAO SVOJU BABU Horor kod Alibunara usred noći: Pretio da će je ubiti ako ne PRISTANE DA GA ZADOVOLJI

Crna Hronika -

Tinejdžer (17) pretukao je i silovao svoju babu (71) proteklog vikenda u Alibunaru.

Baba, koja ga čuva, sama je maloletnog unuka prijavila policiji, a povodom toga oglasilo se i Tužilaštvo u Pančevu.

Sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu podnet je zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

On je osumnjičen da je u toku noći prinudio svoju babu na obljubu upotrebom sile, uz pretnje da će je ubiti u slučaju da ne ispuni njegove zahteve.

Nakon saslušanja maloletnika koji je prethodno lišen slobode, njemu je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu određen pritvor zbog mogućnosti ometanja postupka uticanjem na svedoka.

Takođe i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina.

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo i da se u toku pripremnog postupka ispita oštećena i da se odrede potrebna veštačenja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja