Najnovije vesti

BRAT NIŠLIJE PRONAĐENOG PREREZANOG VRATA U ŠOKU ZBOG HORORA U NJEGOVOJ KUĆI: Brat mi nije ni nasilnik, ni ona nije takva (FOTO)
Foto: Kurir/M.S.

22 godine starija od njega

BRAT NIŠLIJE PRONAĐENOG PREREZANOG VRATA U ŠOKU ZBOG HORORA U NJEGOVOJ KUĆI: Brat mi nije ni nasilnik, ni ona nije takva (FOTO)

Crna Hronika
15:35h

U Knjaževačkoj ulici u Nišu danas se dogodio horor, kada je žena S.S. (62) krvava izletela iz kuće, a njen partner J.N. (40) pronađen prerezanog vrata u kući. Veruje se da je on napao nju, a onda pokušao da izvrši samoubistvo.

Goran N.
Goran N.foto: Kurir/M.S.

Goran N., brat J.N., kaže da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi dve do tri godine i da ništa nije ni slutilo da ovako nešto može da se dogodi.

Komšinica ispričala horor detalje u Nišu
01:45

Komšinica ispričala horor detalje u Nišu

"Oni su, jasno se može reći, do sada živeli u normalnoj, skladnoj vezi. Oni jesu bili u vanbračnoj zajednici, ali to nema nikakve veze. Veza im je bila stabilna. Nisu se sukobljavali niti bilo šta slično", kaže Goran i dodaje:

Niš
foto: Kurir/M.S.

"Ona je jedno vreme živela ovde, pa imaju neki stan tamo u centru. Među njima nije bilo neki veći sukob i zato mi je vrlo čudno da se ovo dogodilo. Pogotovo što je moj brat sportski tip, nikada nije pušio, a kamoli pio ili koristio droge i slično. Brat mi nije ni nasilnik, ni ona nije takva. Ne znam šta je moglo da se dogodi pa da se tako nešto desi. Ja sam od jutros otišao na pijacu gde imam tezgu tako da stvarno ne mogu ni da pretpostavim šta se zbilo", rekao je Goran koji u istoj kući živi sa J.N.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja