MAJSTOR MARKA BRUTALNO TUKAO AŠOVOM DO SMRTI: Ovo je osumnjičeni za ubistvo kod Golupca, celo selo ga se plašilo!
Foto: Facebook

užas

MAJSTOR MARKA BRUTALNO TUKAO AŠOVOM DO SMRTI: Ovo je osumnjičeni za ubistvo kod Golupca, celo selo ga se plašilo!

Crna Hronika -

Dragoslav S. (62) brutalno je ubijen sinoć u mestu u okolini Golupca kada ga je komšija A. M. (25) nekoliko puta udario ašovom u glavu, a komšije su ispričale za Kurir da je osumnjičeni mladić od ranije poznat kao problematičan.

Kako smo saznali, nesrećni muškarac je ubijen u svom domu nakon kraće rasprave.

- Ubistvu je prethodila svađa između dvojice muškaraca. Pretpostavlja se da su obojica bili pod uticajem alkoholoa ili možda čak i nedozvoljenih supstanci - objasnio je izvor Kurira.

On je dodao da je nesrećni muškarac bio živ kada je stigla ekipa Hitne pomoći, ali je preminuo na putu do bolnice.

Osumnjičeni A.M.
Osumnjičeni A.M. foto: Facebook

Komšije su ispričale za Kurir da je ubijeni Dragoslav, koga su svi u selu zvali majstor Marko, divan čovek, koji nikada nije pravio probleme i iza koga je teška životna sudbina.

- Ne znam tačno sa koliko lepih reči mogu da ga opišem. Svi su ga zvali majstor Marko, ali mu to nije bilo ime. Stvarno je bio dobar čovek, ali je imao težak život. Žena ga ostavila, kao i sin koji je otišao u inostranstvo i više mu se nije nikada javio - objašnjavaju komšije i dodaju:

- Nakon toga našao je drugu ženu, zbog koje je počeo da prodaje imanje kako bi joj udovoljio. Nakon toga ona ga je napadala, valjda je htela da mu uzme novac sav, a onda je on prijavio policiji i dobila je zabranu prilaska. Od tada živi sam.

Kako oni objašnjavaju, majstor Marko je od tada išao i radio neke manje poslove da bi preživeo.

Osumnjičeni A. M.
Osumnjičeni A. M. foto: Facebook

- Jedna porodica htela je da mu pomogne, pa su ga unajmili da ide u kupovinu, a zauzvrat bi dobio da jede. Nikada nikog nije prevario i nikada nije pravio probleme, a kamo li da se tukao ili napao nekoga.

Za mladića koji je uhapšen meštani kažu da je od ranije poznat po raznim kriminalnim delima i nemaju reči hvale.

- Koliko mi znamo on ima problema sa nedozvoljenim supstancama i debeo dosije u policiji. Nekolio meseci ga nismo videli u našem mestu, a onda se pre nekoliko dana iznenada pojavio. Pustio je bradu i nije ličio na sebe, čudno se ponašao. Kada bi bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci postajao bi vrlo agresivan, svi smo ga se klonili - objašnjavaju meštani i nastavljaju:

- Ubistvo se dogodilo u kući nesrećnog čoveka. Ne znam šta se tačno dogodilo, a neko od komšija je čuo zapomaganje i pozvao policiju, tako smo mi čuli.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track