Najnovije vesti

ČIZMICE "PRVE DAME" BELIVUKOVOG KLANA: Na suđenja uvek dolazi doterana, a evo za šta će da odgovara (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ZA DANAS ODABRALA NEOBIČNE ČIZME S PERTLAMA

ČIZMICE "PRVE DAME" BELIVUKOVOG KLANA: Na suđenja uvek dolazi doterana, a evo za šta će da odgovara (FOTO)

Crna Hronika
08:21h

BEOGRAD - Slađana Sekulić jedina je žena optužena u postupku protiv pripadnika kriminalnog klana Veljka Belivuka, koja se inače brani sa slobode.

I danas je, kao i obično, na suđenje došla doterana u vedroj kombinaciji -narandžasti sako i duga plisirana svetlozelenkasta suknja, koja je bila u istom tonu sa neobičnim čizmicama na pertlanje.

Jedina žena koja se nalazi na optuženičkoj klupi s kriminalnom grupom Veljka Belivuka, supruga je okrivljenog Vlada Georgieva, bivšeg policajca, koji se ranije zvao Dragan Sekulić.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Ovi supružnici se optužnicom terete da su stavili na raspolaganje okrivljenom Belivuku svoju kuću u Tršiću kod Loznice, gde je on sa drugim okrivljenim, dobro obučenim za rukovanje vatrenim oružjem, držao i isprobavao pištolje i puške koje su namenjene izvršenjima drugih krivičnih dela u organizaciji kriminalne grupe, pisali su mediji širom Srbije na vest da će joj biti suđeno u procesu protiv Belivuka i grupe.

Pored toga, bračni par je, kako se veruje, iz svog iznajmljenog stana koji se nalazi nedaleko od stadiona Partizana, nadgledao to područje i obaveštavao članove Belivukove grupe o evenutalnom prisustvu policije i drugih osoba oko "baze", kako su međusobno zvali Humsku 1.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Sa druge strane, Sekulić je poznat i kao bivši menadžer repera Nikole Đurića Raste. Kada je reper uhapšen prošle godine zbog drugih krivičnih dela, njegov "mercedes" je koristio Sekulić i to je bio razlog zbog kog se na dan privođenja to vozilo našlo ispred Službe za organizovanu borbu protiv kriminala (SBPOK) u Makišu.

Specijalni Sud, suđenje, Veljko Belivuk, Slađana Sekulić, prva dama klana
foto: Zorana Jevtić

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića uhapšena je februara prošle godine u velikoj akciji MUP i BIA. Osumnjičeni, sada optuženi, terete se za niz krivičnih dela, među kojima su i likvidacije.

Kurir.rs

Bonus video:

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE ČITANJEM DRUGE OPTUŽNICE: Optuženi pod jakom pratnjom Žandarmerije prebačeni u sud u Ustaničkoj
00:53

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE ČITANJEM DRUGE OPTUŽNICE: Optuženi pod jakom pratnjom Žandarmerije prebačeni u sud u Ustaničkoj

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja