ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Kum ubijenog Vukotića rafalima slavi hapšenje kavčana u Turskoj (VIDEO)
Foto: MUP RS

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Kum ubijenog Vukotića rafalima slavi hapšenje kavčana u Turskoj (VIDEO)

Crna Hronika -

U akciji istanbulske policije uhapšeni su Zdravko Perunović (46) iz Nikšića i Radoje Živković Žuti i još deset osoba, koji su osumnjičeni za učešće u ubistvu vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra u Istanbulu.

Za Perunovića crnogorski mediji tvrde da je blizak prijatelj Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana i da je bio hapšen u decembru 2020. zbog sumnje da je ranio u Nikšiću svog sugrađanina.

Vest o hapšenju kavčana navodno je obradovala Balšu Đuranovića, kuma ubijenog Vukotića. Kako prenose mediji, pojavili su snimci na kojima se navodno vidi slavlje škaljaraca. Hapšenje kavčana navodno su proslavili vatrometom i rafalima.

00:17

Slavlje Škaljarskog klana nakog hapšenja ubica Jovana Vukotića

Inače, ranije su se pojavile i informacije da je veče uoči današnje sahrane Vukotića, Đuranović organizovao oproštaj u kafani u Škaljarima, uz "živu" muziku.

Podsetimo, posle vesti da je ubijen vođa škaljaraca, supruga odbeglog vođe kavčana Radoja Zvicera Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima.

Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi". Tada se spekulisalo da je proslavljala ubistvo Vukotića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track