PRESEKAO MU PUT KAO NA FILMU, PA IZ KOLA IZLETEO KO OPAREN: Kamere na Zvezdari snimile kako je čoveku polomljena vilica (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

tuča posle konflikta u saobraćaju

PRESEKAO MU PUT KAO NA FILMU, PA IZ KOLA IZLETEO KO OPAREN: Kamere na Zvezdari snimile kako je čoveku polomljena vilica (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policijski inspektori sa Zvezdare u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su 37-godišnjeg muškarca koji je drugom vozaču naneo teške telesne povrede zbog konflikta u saobraćaju.

Jeziv incident dogodio se na Zvezdari, u Ulici braće Srnić, kada je vozač nisan kaškaija nasred ulice preprečio auto i presreo vozača sitroena C3, te fizički nasrnuo na njega.

1 / 3 Foto: Printscreen/TV Pink

Polomio mu je vilicu i prst leve šake. Policija ga je brzo pronašla zahvaljujući nadzornim bezbednosnim kamerama.

00:58

PRESEKAO MU PUT KAO NA FILMU, PA IZ KOLA IZLETEO KO OPAREN: Kamere na Zvezdari snimile kako je čoveku polomljena vilica

Pribavljen je i video-zapis kao i izjava svedoka.

Saopštenje MUP

Beogradska policija uhapsila je B. D. (37) zbog sumnje da je pretukao jednog čoveka i naneo mu teške telesne povrede, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Sumnja se da je B. D. 25. septembra posle konflikta u saobraćaju preprečio put drugom vozilu, a potom udarao vozača (24) i naneo mu teške telesne povrede. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

U međuvremenu na mrežama se već pojavio i snimak napada vozača iz belog nisan kaškaija...

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track