SEKIROM NA BRATANCA KOD NOVE VAROŠI: Stric mu došao u dvorište da porazgovaraju, a kad je okrenuo leđa smrskao mu lobanju
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

pokušao da ga ubije

SEKIROM NA BRATANCA KOD NOVE VAROŠI: Stric mu došao u dvorište da porazgovaraju, a kad je okrenuo leđa smrskao mu lobanju

Crna Hronika -

UŽICE - Viši sud u Užicu izrekao je meru bezbednosti obaveznog lečenja u ustanovi zatvorenog tipa S.Lj. (75) iz Gornje Bele Reke kod Nove Varoši, koji je 2. juna ove godine udario sekirom u glavu svog sinovca S.S. (55).

S.Lj. je terećen na krivično delo ubistvo u pokušaju, a presuda je doneta pošto je utvrđeno da se radi o neuračunljivoj osobi.

Umalo kobni događaj odigrao se kada je S.Lj. došao u dvorište S.S. koji je u tom trenutku cepao drva. Neko vreme njih dvojica vodili su razgovor, sve do trenutka kada je sinovac okrenuo leđa stricu, a on dohvatio sekiru njenim ušicama ga udario po glavi. S.Lj. je potom pobegao, ali ga je nedugo kasnije uhapsila novovaroška policija.

Jedan od rođaka ubacio je S.S. u kola i prevezao ga u do Čajetine odakle je u besvesnom stanju transportovan u Užice gde su mu lekari dijagnostikovali prelom lobanje i krvarenje u mozgu. Odmah je prebačen na VMA gde su ga lekari operisali i spasili mu život.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track