NISAM JE TUKAO, GURNUO SAM JE I PALA JE NA PLOČICE: Sramotna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki Q
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

užas

NISAM JE TUKAO, GURNUO SAM JE I PALA JE NA PLOČICE: Sramotna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki Q

Crna Hronika -

Damjan H. (23), kome je preksinoć određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu, već da ju je samo odgurnuo". Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni je delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

Nesrećna devojka unakažena
Nesrećna devojka unakaženafoto: Privatna Arhiva

"Provocirala me"

- Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H.

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".

- Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

Promenili bravu

Nije mogla da uzme stvari za bebu

Nakon što je puštena iz bolnice, Sara H. pokušala je da uđe u stan u kom je živela s mužem, ali ju je tu zatekao šok.

- Sara je trebalo da uzme sve svoje stvari iz stana u kom su zajedno živeli, ali su gospoda zamenila bravu i ne možemo da dođemo do bebinih, ni Sarinih stvari. Iako su, koliko znamo, dobili nalog za iseljenje i zabranu prilaska - napisala je Una Kablar na Instagramu.

Sara H. rođena je sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.

- Malo je verovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo veštačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava Kurirov izvor iz istrage i dodaje da će Sara H. biti među prvim saslušanim svedocima u istrazi protiv svog muža.

1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

Sara H. je, podsetimo, nakon prebijanja smogla snage i za naš list ispričala da ju je muž 15 minuta udarao šakom u glavu, da ju je vukao po stanu, oborio na pod i lupao joj glavu o pločice, zbog čega je izgubila svest.

Kao motiv brutalnog prebijanja ona je navela svađu zbog njegove mame, koja im se, prema njenim rečima, konstantno mešala u odnos, zbog čega su se i ranije svađali, ali je muž do srede uveče nikada nije tukao.

Damjanovi prijatelj

On je sve ono što mrzim!

Poznata tiktokerka podelila je objavu jednog od prijatelja Damjana H., koji je okačio njihovu zajedničku sliku i na njoj osudio Damjana i pružio podršku porodici pretučene devojke. - Smeješ se i šališ sa osobom. Pričate i pokazujete jedan drugom da ste braća i onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod ljudi i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre, drugarice i svaku drugu devojku ovog sveta - napisao je ovaj mladić.

"Vidi se da sam te davio"

O tome koliko je premlaćivanje bilo surovo, govori i post Uki Q u kom je ona prepričala Sarine reči.

- Mislila sam da sam umrla. Jako čudan osećaj. Kada sam došla sebi, čula sam ga kako govori: "Hvala bogu da si se probudila, ubio bih se da se nisi probudila" - prenela je na Instagramu sestrine reči tiktokerka, pa dodala:

Uki Q
Uki Qfoto: Printscreen/Instagram

- Sara ga je molila da je odveze u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći, a on joj je na to odgovorio: "Ma vidi se da sam te davio." Nakon što ju je pretukao, odvezao ju je u Hitnu i ostavio ispred i pobegao. Posle smo saznali da se krio u žbunju dok mu nisu došli otac i brat.

Sarina majka Dijana Marinković juče je rekla za Kurir "da Sara nije baš dobro". - Ima jake vrtoglavice, teško guta i ne jede, pa smo morali ponovo da je odvedemo kod lekara - rekla je kratko Dijana.

Sarina majka

On je nju izdeformisao

Majka Sare H. ispričala je i da je njena ćerka posle napada bila krvava i da joj je vrat sav izgreban.

- On je nju izdeformisao, pitala me je da li će preživeti, bila je pogubljena, obraz joj je natečen, uživo je to mnogo gore - rekla je majka Dijana i dodala da nije znala da je njen zet agresivan, kao i da je on inače jako pobožan i da stalno posti i ide u crkvu.

Beba dobro

Sara i Damjan imaju dvomesečnu bebu, koja je bila u stanu tokom nasilja. Zabrinjavajuće je i to što beba ima modrice po guzi, a kako nam je u četvrtak Sara objasnila, "ona sada sumnja da je Damjan stezao bebu dan ranije zato što je plakala zbog grčeva". Sarina mama juče je rekla da je beba sada dobro.

Nasilnik
Nasilnikfoto: Printscreen/Instagram

Anđelko Ležajić, advokat osumnjičenog Damjana H., kratko je juče za Kurir izjavio da će podneti žalbu na određivanje pritvora.

PODRŠKA POZNATIH

x Sergej Pajić, pevač i bivši dečko Uki Q - Čuvaj lepšu, nežniju i svetliju polovinu. Zaštiti žene, sestre, majke, bake cele države. Pazi na svoje ophođenje prema njima. Voli ih! Svim srcem smo uz Saru i njenu porodicu!

x Haris Džinović, pevač - To je tragedija. Katastrofa, treba sprovesti žestok zakon o nasilju nad ženama i o silovanjima. I kad nisam imao ćerku, imao sam taj stav. Sve najgore o tome mislim!

x Zorana Jovanović Zorannah, modna blogerka Zašto Instagram briše snimke povreda i stravičnog nasilja?

x Anastasija Ražnatović, pevačica - Sramota! Dno dna! Isto ovo i još mnogo gore dotičnom Damjanu treba da se uradi! Stoka!

x Marija Šerifović, pevačica - Zamisli u državi u kojoj društvene mreže gore zbog aktuelnih tema ti uhvatiš devojku i prebiješ je do padanja u nesvest, a posle joj lupaš glavom o pločice. Ajde sada u buvaru! Ovaj lepotan je tukao i bebu od dva meseca.

Štampano izdanje 01.10.2022.
foto: Kurir

Bonus video:

00:40

LJUBOMORA JE PRERASLA U PSIHOPATOLOŠKI FENOMEN! Psiholog prokomentarisao JEZIVO NASILJE nad sestrom Uki Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track