"KAKO GLEDATE IZ RAJA I SMIJETE SE": Vukotićev kum se ne smiruje, celu noć slavio navodni atentat na Zvicera (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

JOŠ NEMA ZVANIČNIH INFORMACIJA

"KAKO GLEDATE IZ RAJA I SMIJETE SE": Vukotićev kum se ne smiruje, celu noć slavio navodni atentat na Zvicera (FOTO)

Crna Hronika -

Kum ubijenog vođe "škaljarskog klana" Jovana Vukotića (42) i dalje na društvenim mrežama slavi navodno ubistvo vođe kavčana Radoja Zvicera, iako je vest demantovao i Zvicerov advokat Vladimir Zarić.

Vukotićev kum Đuranović objavio je Jovanovu fotografiju uz komentar: "Kako gledate iz raja i smejete se!"

Ova Vukotićeva fotografija navodno je snimljena na slavlju povodom krštenja ćerke D. Đ., a pretpostavlja se da je nastala nakon njegovog izlaska iz Centralnog zatvora u Beogradu.

Da podsetimo, ubrzo posle objavljivanja informacije o likvidaciji Radoja Zvicera, kum Jovice Vukotića, šefa škaljarskog klana koji je likvidiran pre 22 dana u Turskoj, objavio je snimke i fotografije gde je, sudeći po objavama, slavio ubistvo Zvicera.

U petak oko 21 sat u medijima se pojavila vest o likvidaciji vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera u Panami. On je, kako se tvrdilo, ubijen ispred svoje iznajmljene vile dok je bio u društvu M. B.

Mediji u Panami objavili su informaciju da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sedeo u belom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak "Jai" i ubijen je u sačekuši.

Radoje Zvicer
foto: Privatna Arhiva

Detalje da li je zaista reč o odbeglom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru nisu iznosili. Kako su naveli, nije poznat identitet žrtve, a očevici odbijaju da sarađuju sa policijom.

Policija Crne Gore je dobila informaciju da su u Panami ubijena dvojica muškaraca, da se čeka DNK analiza i da će detaljnije informacije dobiti kroz 2-3 dana.

Advokat porodice Zvicer Vladimir Zarić demantovao je za Kurir da je njegov klijent ubijen.

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ - rekao je za Kurir Zarić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track