SLIKAO SE U TERETANI, PLIVAO ZA ČASNI KRST I PUCAO U METU: Šokantne fotografije mladića koji je osumnjičen da je ubio majku (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

užas

SLIKAO SE U TERETANI, PLIVAO ZA ČASNI KRST I PUCAO U METU: Šokantne fotografije mladića koji je osumnjičen da je ubio majku (FOTO)

Crna Hronika -

Mladić Đ. M. (26) koji je osumnjičen za ubistvo svoje majke u stanu na Voždovcu bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na kojima je kačio slike najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst.

Podsetimo, Đ. M. uhapšen je juče nakon incidenta koji se dogodio kod Vukovog spomenika, kada je sa motora oborio devojku, a snimak njegovog dramatičnog zaržavanja brzo se proširio na društvenim mrežama.

Plivao za veliki praznik
Plivao za veliki praznikfoto: Printscreen Instagram

- Telo majke osumnjičenog pronađeno je u njihovom stanu u kom su živeli. Nesrećna žena nije se javljala na telefon dva dana i niko je nije video. Kada su policajci upali u stan zatekli su ženu bez znakova života sa nekoliko povreda na glavi - objasnio je izvor.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Nakon incidenta u centu Beograda, mladić je priveden, ali je na saslušanju pričao nepovezano.

Pored slika sa treninga, na društvene mreže podelio je i sliku plivanja za Časni Krst na Bogojavljenje.

- Đorđe je bio sportista, a navodno se i bavio muzikom. On je bio izuzetno aktivan na Instagramu, pa je tu sa pratiocima delio različite fotografije. Na profilu se mogu naći slike kako uživa sa psom, ali i kako trenira - kaže izvor i nastavlja:

Pucao iz automatskog oružja
Pucao iz automatskog oružjafoto: Printscreen/Instagram

- On se pratiocima svojevremeno pohvalio i da je više puta plivao za časni krst na Bogojavljenje. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track