POLICAJCI JEDVA IZDRŽALI UVIĐAJ U STANU UBICE ĆERKICE (2) IZ VRŠCA: Ono što su videli bilo je jezivo, povraćali i po nekoliko puta
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

i najiskusniji u službi teško su podneli takav prizor

POLICAJCI JEDVA IZDRŽALI UVIĐAJ U STANU UBICE ĆERKICE (2) IZ VRŠCA: Ono što su videli bilo je jezivo, povraćali i po nekoliko puta

Crna Hronika -

Komšija ubice deteta nema reči za užas koji je video u stanu

VRŠAC - "Uviđaj je bio strašan, scene su bile jezive. Povraćao sam šest puta. Tragedija je velika", kaže komšija policajac koji živi u zgradi gde je Marko B. (35) ubio svoju dvogodišnju ćerkicu, a potom izvršio samoubistvo.

Dan nakon stravičnog ubistva u Vršcu komšije i poznanici ubice Marka B. i dalje ne mogu da dođu k sebi zbog tragedije koja se dogodila u njihovoj zgradi. Komšija koga smo zatekli u zgradi bio je na uviđaju nezapamćenog zločina i kratko nam je rekao da je tragedija velika, piše Blic.

- Uviđaj je bio strašan, povraćao sam šest puta - rekao je on.

Kako kaže, ubicu je video svega tri puta možda.

Vršac, Marko B., Ubio Dete, Zoran rekao da se ubaci slika
foto: Privatna Arhiva

- Izgledao je kao dobar, čak fenomenalan lik, fakultetski obrazovan, nikada nije pokazivao neke znake da će ovo da uradi. Živeo je ovde malo, ali čini mi se da je više vremena provodio kod svog oca - rekao je komšija.

Stravičan zločin dogodio se juče oko 14 sati u stanu u Vršcu. Prema prvim informacijama, otac je ćerku udavio, a potom se obesio. Uviđaj na licu mesta trajao je do večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade svedočili su potresnim prizorima.

- Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dete“. Ovo je nezapamćena tragedija - rekli su očevici.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

- Oni su bili u procesu razvoda, koliko sam čula, tako nju u zadnje vreme nismo ni viđali. On je tu bio sa ćerkom. Kad smo danas videli policiju nismo mogli ni da pretpostavimo da se ovako nešto dogodilo. Svi smo u šoku, jadno dete...- kažu uznemirene komšije.

Zločin koji se dogodio zaprepastio je i Markove kolege iz Gradske uprave gde je bio zaposlen.

- Ne znam šta da kažem... Nažalost, Marka i njegove devojčice više nema... Mnogo sam se potresla, a i verujte mi, svi mi koji smo ga poznavali. Bio je divan i kulturan mladić, izgledalo je kao da je živeo za porodicu i ćerku – kažu oni.

Par je navodno bio u procesu razvoda s navodnom prijavom protiv njega za nasilje u porodici.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:25

Porodično nasilje u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track